Πληροφορίες | φίλτρα νερού κάτω πάγκου AQUAPHOR

φίλτρα νερού κάτω πάγκου aquaphor

Φίλτρα νερού κάτω πάγκου aquaphor

Γενικές πληροφορίες – Διαφορά στα φίλτρα νερού κάτω πάγκου

Όλα τα φίλτρα νερού κάτω πάγκου είναι συμβατά με τρίοδη βρύση. Ωστόσο όλα συνοδεύονται με ξεχωριστή βρύση ώστε να προσαρμόζει δίπλα από τον νεροχύτη.

Τα πλεονεκτήματα των φίλτρων νερού κάτω πάγκου σε σύγκριση με τις άλλες κατηγορίες φίλτρων.

Εκτεταμένη διάρκεια ζωής των ανταλλακτικών που φθάνουν έως και 12.000 λίτρα ή 1,5 χρόνια, αυξημένη απόδοση ροής που φτάνει 2.5 λίτρα // λεπτό. Ισχυρή αποτελεσματικότητα και εξοικονόμηση χώρου.

Συνοδεύονται με ξεχωριστή βρύση, έτσι καταναλώνουμε λιγότερο φιλτραρισμένο νερό, καθώς δεν γίνεται χρήση για την λάντζα και γενικότερα όπου δεν είναι απαραίτητο το φιλτραρισμένο νερό.

Οι διαφορές των φίλτρων νερού  AQUAPHOR κάτω πάγκου.

H σειρά DWM

…για απόλυτα καθαρό νερό, όμοιας επεξεργασίας νερού  με την επεξεργασία των επιτραπέζιων εμφιαλωμένων μπουκαλιών νερού, αποτρέποντας όμως το υψηλό κόστος, την χημική επιβάρυνση από τις πλαστικές συσκευασίες και την επικινδυνότητα από μικρόβια μέσω της έκθεσής τους σε υψηλές θερμοκρασίες.

Ωστόσο η σειρά dwm είναι ιδαική για νερά που είναι επιβαρυμένα με ρύπους (σε μικρό ποσοστό συναντάμε στο νερό δικτύου της Ελλάδας/κύπρου) όπως υφάλμυρο νερό, νερό με νιτρικά, αρσενικό, φθόριο και εξασθενές χρώμιο.

Ωστόσο είναι η απόλυτη επιλογή για νερό με πολύ υψηλή σκληρότητα, ιδανική για περίοδο δίαιτας και σε όσους ασκούν την ομοιοπαθητική , καθώς μας παρέχει απόλυτα καθαρό νερό με χαμηλά άλατα.

 Το AQUAPHOR Solo <3mc  Ιδανική επιλογή για το μεγαλύτερο μέρος του δικτύου Ελλάδας-Κύπρου.

Eνδείκνυται για ποιότητα νερού σχετικά καλή, σε περιοχές που είναι επιβαρυμένο το νερό μόνο με χλώριο και τυχόν ιζήματα όπως το νερό που υπάρχει στο μεγαλύτερο μέρος της Αθήνας.

Το AQUAPHOR Solo είναι ιδανική επιλογή καθώς θα μας αφαιρέσει τυχόν χώμα, θολότητα και γενικότερα ιζήματα από το νερό, βαρέα μέταλλα κυρίως από τις εκκρίσεις παλαιών σωληνώσεων του δικτύου, καθώς και το χλώριο στο 100%.

Το  Crystal K7B 0,1mc       Ιδανική επιλογή για το μεγαλύτερο μέρος του δικτύου Ελλάδας-Κύπρου.

Ιδανικό για πιο επιβαρυμένο ποιοτικά νερό προσφέροντάς μας επιπλέον προστασία και από μικροβιολογικούς ρύπους όπως για νερό που αποθηκεύεται σε δεξαμενή ή για νερό που δεν δέχεται σταθερή και επαρκής χλωρίωση, ή για νερό που έχει αυξημένα ποσοστά βαρέων μετάλλων.

Ωστόσο το Crystal eco 07B 0.1mc είναι το πιο ισχυρό φίλτρο νερού κάτω πάγκου και προτείνεται ως καλύτερη επιλογή για κάθε περιοχή σε όλη την Ελλάδα.   Ανταλλακτικά Κ3 Κ7 Κ7B

To Crystal H

παρόμοιο με το crystal eco, με την διαφορά ότι δέχεται 1 στάδιο για επιπλέον αποσκλήρυνση του νερού, συνιστάται για περιοχές με νερό που υπάρχουν και αυξημένα άλατα.

Το AQUAPHOR QUADRO  0,1mc    Ιδανική επιλογή κυρίως για νησιωτικές περιοχές ή περιοχές με πολλά ιζήματα & άλατα.

Eίναι παρόμοιο με το Crystal K7B 0,1mc με 1 επιπλέον υποδοχή (τετραπλή φίλτρανση)

Προσαρμόζει μια επιπλέον υποδοχή για το ανταλλακτικό φίλτρο πολυπροπυλενίου και την κατακράτηση των ιζημάτων όπως χώμα και σκουριά.

Με την παρουσία του πολυπροπυλενίου γίνεται ιδανικότερα η μικροφίλτρανση από τα 3 στάδια μεμβρανώδη ενεργού άνθρακα που ακολουθούν αλλα και  εξασφαλίζεται στο μέγιστο, η διάρκεια ζωής των ανταλλακτικών από πρόωρο βούλωμα από το μεγάλο ποσοστό ιζημάτων που ενδεχομένως υπάρχουν.

Ανταλλακτικά K5(P) Κ3Κ7Κ7B

Το AQUAPHOR Favorite

α.  Με μικροφίλτρανση λιγότερο από 0.5mc μας προσφέρει ανάλογη ποιότητα νερού με την σειρά crystal, ωστόσο μας προσφέρει μέγιστη προστασία και πιο εκτεταμένη διάρκεια ζωής των ανταλλακτικών στα 12.000 λίτρα ή 1 έως 1,5 χρόνια, ότι έλθει πρώτο.

Είναι ιδανικό για μέχρι μέτρια σκληρότητα νερού. Με διπλή φίλτρανση <5mc – <=0.5mc και ανοξείδωτο περίβλημα σε σύγκριση μα τα υπόλοιπα φίλτρα κάτω πάγκου που είναι από πλαστικό υψηλής ποιότητας BPA free.  Ιδανικό για μέτριο έως σκληρό νερό.

Ιδανικό για περιοχές όπως η Αθήνα απομακρύνοντας 100% την ποσότητα χλωρίου που περιέχεται στο νερό δικτύου. Ωστόσο αφαιρεί 100% τα ιζήματα όπως το χώμα, τη θολότητα, βαρέα μέταλλα κυρίως από τις εκκρίσεις παλαιών σωληνώσεων αό το δίκτυο ύδρευσης.

Προτείνεται η αλλαγή ανταλλακτικού κάθε 1 χρόνο ή λιγότερο για μια οικογένεια 2-4 ατόμων Ανταλλακτικό φίλτρο B150

* Το ph δεν επηρεάζεται σημαντικά μετά την φίλτρανση, διατηρώντας την αλκαλικότητα του νερού.

* Τα φίλτρα νερού κάτω πάγκου δεν αφαιρούν τα απαραίτητα ιχνοστοιχεία για τον ανθρώπινο οργανισμό. Η Σειρά DWM κατακρατάει τα πολλά άλατα ακόμη και σε πολύ σκληρά νερά. και ρυθμίζει την σκηρότητα σε ιδανικά επίπεδα, ωστόσο ρυθμίζει τα πολύ υψηλά ποσοστά χρήσιμων ιχνοστοιχείων καθώς, ο μεγάλος βαθμός μεταλλικών στοιχείων στο νερό είναι επιβαρυντικός σε μακροχρόνια χρήση.

Σε όλα τα φίλτρα νερού κάτω πάγκου διατίθεται (ξεχωριστά) ο μετρητής AQUAFLOW για να γίνεται εγκυρότερη χρονικά η αντικατάσταση των ανταλλακτικών φίλτρων.