Επιστροφές προιόντων aquaphor

Πολιτική Επιστροφών – Εγγύηση Προϊόντων

Σε περίπτωση που ο καταναλωτής για οποιονδήποτε λόγο θέλει να επιστρέψει την παραγγελία του, έχει το δικαίωμα να το κάνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών με την προυπόθεση ότι τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν τον ίδιο και το προϊόν θα βρίσκεται σε άριστη κατάσταση κατα την παραλαβή από την εταιρεία μας. (να μήν έχει αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία και να υπάρχει και η απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.)

Η επιστροφή προϊόντων μπορεί να γίνει είτε γιατί απλά αλλάξατε γνώμη, είτε γιατί εντοπίσατε κάποιο πρόβλημα στο προϊόν. Σε κάθε επιστροφή προϊόντων μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, ή να ζητήσετε αντικατάσταση με άλλο προϊόν. Σε περίπτωση αντικατάστασης με άλλο προϊόν δεν επιβαρύνεστε καμία απολύτως χρέωση μεταφορικών για αποστολές που έχουν γίνει εντός Ελλάδας, σε αποστολές που βρίσκονται εκτός Ελλάδας η χρέωση επιστροφής επιβαρύνει τον παραλήπτη.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων υπάρχει επιβάρυνση 10€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τα έξοδα μεταφορικών τα οποία αφαιρούνται από το ποσό καταβολής, από την αγορά των προϊόντων. Για Ελλάδα: Μπορείτε, αν επιθυμείτε, να παραδώσετε τα προϊόντα στην Γενική Ταχυδρομική ή στην Speedex courier προς AQUAPHOR ΣΑΛΑΜΙΝΑ συμπεριλαμβάνοντας τα στοιχεία και το αίτημά σας γραπτώς.

Στοιχεία αποστολής για να γίνει έγκυρα η παραλαβή από την AQUAPHOR :

Όνομα Παραλήπτη: AQUAPHOR Φίλτρα νερού

Διεύθυνση: Speedex Courier Σαλαμίνας ή Γενική Ταχυδρομική Σαλαμίνας.

T.K. 18900


Η επιστροφή χρημάτων από την AQUAPHOR γίνεται εντός 7 εργάσιμων ημερών.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή προϊόντος που διαφέρει από την αναφερόμενη περιγραφή στο κατάστημά μας ή προϊόντος το οποίο δεν παραδόθηκε σε άριστη κατάσταση ο καταναλωτής έχει δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών με έξοδα αποστολής που θα επιβαρύνουν την εταιρεία μας με την προυπόθεση να το αναφέρει γραπτώς στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο sales (at) aqua4.gr ή γραπτώς μέσα στην συσκευασία του προϊόντος.

Σε περίπτωση που δεν το δηλώσει εντός 14 ημερολογιακών ημερών, η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για να αντικαταστάση το προϊον χωρίς χρέωση. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν παρουσιάσει πρόβλημα στη λειτουργία του, καλύπτεται από την αντίστοιχη χρονική εγγύηση και συμπεριλαμβάνεται η άμεση αντικατάσταση ή επισκευή κατόπιν πορίσματος από το αρμόδιο τμήμα της AQUAPHOR με χρέωση εξ ολοκλήρου της AQUAPHOR για την παραλαβή και την αποστολή του προϊόντος στον καταναλωτή.

Ο μέγιστος χρόνος αντικατάστασης ή επισκευής είναι 14 ημερολογιακές ημέρες, σε περίπτωση που περάσει περισσότερος χρόνος από τον αναφερόμενο, ο καταναλωτής έχει δικαίωμα να ζητήσει επιστροφή χρημάτων.

* Η εγγύηση των 10 ετών για όλα τα προϊόντα δεν συμπεριλαμβάνει τα παρελκόμενα, όπως σωληνάκια, βρυσάκια, αντάπτορες και σύνδεσμοι.

* Η εγγύηση στα παρελκόμενα όπως βρυσάκια, αντάπτορες φίλτρων άνω πάγκου, σωληνάκια και σύνδεσμοι ανέρχεται στο 1 έτος με δωρεάν μεταφορικά και με την προυπόθεση ότι θα επιστραφεί το ελαττωματικό προϊόν.

* Οι κανάτες έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας για τον μετρητή που συμπεριλαμβάνουν 2 έτη, σε περίπτωση ρωγμής ή φθοράς της κανάτας δεν καλύβεται από εγγύηση καθώς κάτι τέτοιο επέρχεται μόνο από κάποιο χτύπημα της συσκευής.

Για να γίνει αποδεκτή η επιστροφή των προιόντων:

θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται η απόδειξη/τμολόγιο αγοράς.

Να είναι σημειωμένα τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Όνομα, τηλέφωνο, διεύθυνση, πόλη.

Να βρίσκεται το προίόν κατα την παραλαβή του σε άριστη κατάσταση. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση κακομεταχείρισης από την έκαστο courier που θα μεταφέρει το προιόν, για αυτό προτείνεται να συσκευάζεται με εξωτερική προστασία (π.χ αεροπλάστ ) από τους καταναλωτές.

Σε περίπτωση που έχει ανοιχθεί η συσκευασία δεν γίνεται αποδεκτή η επιστροφή, παρα μόνο αν είναι ελλατωματικό το προιόν και επιβεβαιωθεί από το αρμόδιο τμήμα της AQUAPHOR.online. όπου και θα επιστραφεί καινούργιο χωρίς καμία επιβάρυνση μεταφορικών.

Να είναι σημειωμένος ο τρόπος επιστροφής χρημάτων.

Για όποια δυσκολία αντιμετωπίζεται ή χρειάζεστε κάποια επιπλέον πληροφορία ή επιθυμείτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά,  μπορείτε να στείλεται mail στο sales (at) aqua4.gr.