Πολιτική απορρήτου – GDPR

H Διαδικασία της παραγγελίας σας:

Επιλέγετε το προϊόν που θέλετε να παραγγείλετε στην επιλογή “ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ” στη συνέχεια συμπληρώνετε τα πεδία παραγγελίας που αναφέρονται. Όταν ολοκληρωθεί η καταχώρηση των απαιτούμενων πεδίων θα σας αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση-email η επιβεβαίωση από το κατάστημά μας για την προώθηση της παραγγελίας σας. Δεν υπάρχει ελάχιστο ποσό για να ολοκληρώσετε την ηλεκτρονική σας παραγγελία.

 

Όσες παραγγελίες έχουν επιλεχθεί με μέθοδο πληρωμής αντικαταβολής, το email επιβεβαίωσης αποστέλλεται άμεσα εντός λίγων ωρών έως 72 ωρών, αν πρόκειται να γίνει κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό μας τότε αποστέλλεται επιβεβαίωση στο email σας μετά την πληρωμή σας εντός 1-4 εργάσιμων ημερών για την παράδοση της παραγγελίας σας. Για προιόντα τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα, το χρονικό διάστημα παραλαβής τους είναι από 1 έως 7 εργάσιμες ημέρες στο χώρο σας ή σύμφωνα με την έκαστο courier καθώς σε περιόδους που υπάρχουν προσφορές-lockdown-blackfriday ή για όποιο άλλο λόγο που ανακοινώσει η έκαστο courier μπορεί να υπάρχει περαιτέρω καθυστέρηση με ευθύνη αποκλειστικά των ταχυμεταφορών. Σε περίπτωση όμως που η αποστολή της παραγγελίας φτάσει τις 30 ημέρες και δεν έχει παραδοθεί στον παραλήπτη, τότε μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων από πλευράς μας με χρέωση 15€ για τα μεταφορικά (εξαιρούνται τα ανταλλακτικά φίλτρα νερού)  ή επανεκτέλεση της παραγγελίας χωρίς καμία χρέωση. Ωστόσο σε παραγγελίες που είναι προπαραγγελίες η επιστροφή χρημάτων δεν ισχύει ούτε η ακύρωση της παραγγελίας από τον παραλήπτη.  Συνήθως πάντα υπάρχει ενημέρωση μέσω τηλεφώνου από την courier/μεταφορική προς τον παραλήπτη πριν την παραλαβή ή όπως έχει επιλέξει ο κάθε καταναλωτής σημειώνοντας στις επιπλέον παρατηρήσεις σχετικά με τον τρόπο που επιθυμεί να παραλάβει την αποστολή του.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ – ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Φ.Π.Α

Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο τότε οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά το μειωμένο ΦΠΑ. Σε περίπτωση απόδειξης το ΦΠΑ παραμένει 24% για όλη την Ελλάδα όπως προβλέπει ο νόμος.

Αντικαταβολή

Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για όλη την Ελλάδα και σε δυσπρόσιτες ή απομακρυσμένες περιοχές. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για την καθυστέρηση παράδοσης των αποστολών από τις μεταφορικές εταιρίες. Ωστόσο δίνουμε την δυνατότητα να ξανασταλθεί η ίδια παραγγελία χωρίς καμία χρέωση σε περίπτωση που κάποιος καταναλωτής αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα με την εταιρία courier, συγκεκριμένα αν στάλθηκε με γενική ταχυδρομική, μπορεί να επιστραφεί και να ξανασταλθεί άμεσα εφόσον έχουν παρέλθει 10 εργάσιμες ημέρες από την 1η αποστολή και 25 ημέρες σε περιόδους που υπάρχουν προσφορές-lockdown-blackfriday, έπειτα εντός 1 εργάσιμης αποστέλλεται με γενική ταχυδρομική.

Υπάρχει χρέωση αντικαταβολής προς τους παραλήπτες σύμφωνα με την αναφορά του ποσού που σημειώνεται κατα την ολοκλήρωση της παραγγελίας, για παραγγελίες κάτω από 15€ ανεξάρτητα αν έχουν προβεί σε ηλεκτρονική πληρωμή για την αγορά του προιόντος υπάρχει χρέωση 4€ κατα την παράδοση ( UP: δεν ισχυει πλεον η πληρωμη με αντικαταβολη σε ηλεκτρονικη αγορα ). Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν και θα ισχύουν για πάντα άνω των 15€. Σε περίπτωση πληρωμής μέσω κατάθεσης, paypal και πληρωμής με κάρτα, δεν υπάρχει καμία επιπλέον επιβάρυνση για αγορές άνω των 15€

Στα έξοδα μεταφορικών ισχύουν οι προβλεπόμενες χρεώσεις που αναφέρονται ανα χώρα κατα την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η εγγύηση 10 ετη για τα φίλτρα νερού και 2 χρόνια για τις κανάτες ισχύει για αγορές που έχουν γίνει από 1/1/17 και έπειτα, για αγορές που έχουν γίνει πριν την 1/1/17 ισχύει 5 χρόνια εγγύηση για τα φίλτρα νερού και 6 μήνες για τις κανάτες. Ανταλλακτικά φίλτρα και φθορές από χτυπήματα, όπως και οι αντάπτορες και βρυσάκια δεν καλύπτονται από την εγγύηση. Αγορές που έχουν γίνει πέραν του ηλεκτρονικού μας καταστήματος δεν καλύπτονται από την εγγύηση.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας:

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Τράπεζα Πειραιώς:

IBAN: GR5001722240005224019367286

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ  *Κοτανίδης γεώργιος

* Πληρωμές παραγγελιών που γίνουν από τράπεζα πέραν της πειραιώς που διαθέτουμε , ο αγοραστής επιβαρύνεται εξ ολοκλήρου με τα έξοδα της τράπεζας για το έμβασμα, σε περίπτωση που γίνει από άλλη τράπεζα εντός και εκτός Ελλάδας, το αντίστοιχο ποσό που μας επιβαρύνει η τράπεζα για το έμβασμα, χρεώνεται ο παραλήπτης κατα την παραλαβή του.

*Διαχειριστής της  AQUAPHOR.gr – AQUA4.gr για την Ελλάδα

* Διαχειριστής της Ιστοσελίδας AQUAPHOR.gr

Η επικοινωνία με τον διαχειριστή της AQUAPHOR.gr μπορεί να γίνει μέσω email στο admin (@) aqua4.gr

*Το κατάστημά μας διαθέτει τρόπο πληρωμής με πιστωτική κάρτα / Paypal / Κατάθεση / Αντικαταβολή

* Η πληρωμή σας μπορεί να γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα.

* Η Εταιρεία μας δεσμέυετε την παράδοση των προϊόντων μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες – εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης στο 98+ % των αποστολών μας είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Πολιτική Επιστροφών – Εγγύηση Προϊόντων

Σε περίπτωση που ο καταναλωτής για οποιονδήποτε λόγο θέλει να επιστρέψει την παραγγελία του, έχει το δικαίωμα να το κάνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών με την προυπόθεση ότι τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν τον ίδιο και το προϊόν θα βρίσκεται σε άριστη κατάσταση κατα την παραλαβή από την εταιρεία μας. Nα μήν έχει αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία και να υπάρχει και η απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Δεν γίνονται δεκτά προιόντα που έχουν αγορστεί σε προσφορά. Η επιστροφή του προιόντος έχει χρέωση 15€ και δεν γίνονται αποδεκτά προιόντα που βρίσκονται σε προπαραγγελία ή είναι ανταλλακτικά. Οι Μετρητές κατανάλωσης και επιπλέον ανταλλακτικά δεν προσφέρονται σε περίοδο εκπτώσεων ή προσφορών για όλα τα προιόντα ανεξάρτητα από την περιγραφή των προιόντων.

Η επιστροφή προϊόντων μπορεί να γίνει είτε γιατί απλά αλλάξατε γνώμη, είτε γιατί εντοπίσατε κάποιο πρόβλημα στο προϊόν. Σε κάθε επιστροφή προϊόντων μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, ή να ζητήσετε αντικατάσταση με άλλο προϊόν. Σε περίπτωση αντικατάστασης με άλλο προϊόν δεν επιβαρύνεστε καμία απολύτως χρέωση μεταφορικών για αποστολές που έχουν γίνει εντός Ελλάδας, σε αποστολές που βρίσκονται εκτός Ελλάδας η χρέωση επιστροφής επιβαρύνει τον παραλήπτη. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων υπάρχει επιβάρυνση 15€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τα έξοδα μεταφορικών τα οποία αφαιρούνται από το ποσό καταβολής, από την αγορά των προϊόντων. Για Ελλάδα: Μπορείτε, αν επιθυμείτε, να παραδώσετε τα προϊόντα στην Γενική Ταχυδρομική προς AQUAPHOR.gr=AQUA4.gr συμπεριλαμβάνοντας τα στοιχεία και το αίτημά σας γραπτώς.

Σε περίπτωση που γίνει επιστροφή της παραγγελίας σας ενώ δεν έχει γίνει η παραλαβή, αλλα έχει γίνει η πληρωμή και το προιόν έχει σταλεί, τότε μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων εντός 7 εργάσιμων ημερών και με χρέωση 10€ από το ποσό της παραγγελίας για την χρέωση των μεταφορικών.

Στοιχεία αποστολής – Αποθήκες –  για να γίνει έγκυρα η παραλαβή από την AQUAPHOR.gr :

Όνομα Παραλήπτη: AQUAPHOR Φίλτρα νερού – Κοτανίδης Γεώργιος

Διεύθυνση:  Γενική Ταχυδρομική – Δερβένι-Λητή .

T.K. 54500

τηλ. 2110127613


Ποια δικαιώματα έχετε στα δεδομένα σας

Μπορείτε να αιτηθείτε να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Αυτό δεν περιλαμβάνει δεδομένα που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε για διοικητικούς, νομικούς ή λόγους ασφαλείας.

 

Έδρα καταστήματος

Το κατάστημά μας λειτουργεί ως eshop και έχει έδρα:

Στοιχεία εταιρείας:

Κοτανίδης Γεώργιος

ΑΦΜ: 044599269

Κων/νου Καραμανλή 58 κ Αγ.Λαύρας

τ.κ.56727

Νεαπολη – Θεσσαλονίκης

Η επιστροφή χρημάτων από την AQUAPHOR γίνεται εντός 7 εργάσιμων ημερών.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή προϊόντος που διαφέρει από την αναφερόμενη περιγραφή στο κατάστημά μας ή προϊόντος το οποίο δεν παραδόθηκε σε άριστη κατάσταση ο καταναλωτής έχει δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών με έξοδα αποστολής που θα επιβαρύνουν την εταιρεία μας με την προυπόθεση να το αναφέρει γραπτώς στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο aquaphoronline@gmail.com ή γραπτώς μέσα στην συσκευασία του προϊόντος. Σε περίπτωση που δεν το δηλώσει εντός 14 ημερολογιακών ημερών, η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για να αντικαταστάση το προϊον χωρίς χρέωση. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν παρουσιάσει πρόβλημα στη λειτουργία του, καλύπτεται από την αντίστοιχη χρονική εγγύηση, και άμεση αντικατάστασης ή επισκευή κατόπιν πορίσματος από το αρμόδιο τμήμα της AQUAPHOR με χρέωση εξ ολοκλήρου της AQUAPHOR για την αποστολή του προϊόντος στον καταναλωτή, η χρέωση για την αποστολή επιβαρύνει τον καταναλωτή και μπορεί να γίνει δεκτή μόνο με  ΕΛΤΑ ή γενική ταχυδρομική. Ο μέγιστος χρόνος αντικατάστασης ή επισκευής είναι 14 ημερολογιακές ημέρες, σε περίπτωση που περάσει περισσότερος χρόνος από τον αναφερόμενο, ο καταναλωτής έχει δικαίωμα να ζητήσει επιστροφή χρημάτων.

* Η εγγύηση των 10 ετών για όλα τα προϊόντα δεν συμπεριλαμβάνει τα παρελκόμενα, όπως σωληνάκια, βρυσάκια, αντάπτορες και σύνδεσμοι. Η εγγύηση στα παρελκόμενα όπως βρυσάκια, αντάπτορες φίλτρων άνω πάγκου, σωληνάκια και σύνδεσμοι ανέρχεται στο 1 έτος με δωρεάν μεταφορικά και με την προυπόθεση ότι θα επιστραφεί το ελαττωματικό προϊόν με χρέωση τοπυ καταναλωτή.

* Οι κανάτες έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας για τον μετρητή που συμπεριλαμβάνουν 2 έτη, σε περίπτωση ρωγμής ή φθοράς της κανάτας δεν καλύβεται από εγγύηση καθώς κάτι τέτοιο επέρχεται μόνο από κάποιο χτύπημα της συσκευής.

  • Σε περιπτώσεις που κάποιο φίλτρο νερού δεν είναι αποτελεσματικό μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τις αναφερόμενες πιστοποιημένες τιμές που ισχύουν για όλα τα φίλτρα νερού AQUAPHOR και το φίλτρο δεν φτάσει τα αναφερόμενα λίτρα καθαρισμού, ή δεν φτάσει τα αναφερόμενα λίτρα αποσκλήρυνσης, ή βουλώσει πρόωρα και υπάρχει μειωμένη ροή, έστω και εντός λίγων ημερών, τότε ο καταναλωτής θα πρέπει να τοποθετήσει κάποιο φίλτρο κεντρικής παροχής με προφίλτρο (πολυπροπυλένιο) ώστε να εξασφαλίζεται και η σωστή λειτουργία του φίλτρου αλλα και οι αναφερόμενες πιστοποιημένες προδιαγραφές, καθώς πολλές περιοχές είναι επιβαρυμένες με ιζήματα και αυτό είναι και επαρκές να αλλάξει τις προδιαγραφές του φίλτρου, ανεξάρτητα αν το νερό είναι καθαρό με γυμνό μάτι, καθώς έστω και λίγα λεπτά να εισέλθει από το δίκτυο χώμα, ιζήματα, είναι αρκετά για να δημιουργήσουν πρόβλημα στην λειτουργία του φίλτρου και στις αναφερόμενες προδιαγραφές. Η AQUAPHOR δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που δεν υπάρχει προφίλτρο. Επίσης βρυσάκια και αντάπτορες καλύβονται με 1 ετος εγγύηση καθώς θεωρούνται αναλώσιμα και μπορούν επίσης να παρουσιάσουν δυσλειτουργία από την παρουσία υψηλής σκληρότητας στο νερό. Έτσι προτείνεται να υπάρχει φίλτρο νερού για τα άλατα στην κεντρική παροχή, για την προστασία στα βρυσάκια και στους αντάπτορες.

Πνευματικά Δικαιώματα

Όλο το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας AQUAPHOR.gr – AQUA4.gr συμπεριλαμβανομένων γραφικών, φωτογραφιών, κειμένων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία μας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου και του ευρωπαϊκού δικαίου.

Cookies:

Όπως στις περισσότερες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο χρησιμοποιούμε cookies έτσι ώστε να έχουμε πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες κάθε φορά που περιηγείστε με κάποιον web browser στο κατάστημα μας. Χωρίς την χρησιμοποίηση των cookies θα ήταν αδύνατον να σας προσφέρουμε σημαντικές υπηρεσίες όπως: κατάσταση παραγγελιών, προσωπικές ρυθμίσεις κτλ.

Τα Cookies είναι αλφαριθμητικά αρχεία που μεταβιβάζουμε στον σκληρό δίσκο των υπολογιστών σας διαμέσου του διαδικτύου σας έτσι ώστε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες όπως αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω. Στις ρυθμίσεις του browser σας μπορείτε να επιλέξετε να εμποδίσετε τον browser σας από το να δέχεται νέα cookies ή να σας ρωτάει κάθε φορά που ένα νέο cookie πρόκειται να εγκατασταθεί στον σκληρό σας δίσκο. Παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να γνωρίζετε πως αν επιλέξετε να εμποδίζετε τα cookies από το να αποθηκευτούν στον σκληρό σας δίσκο δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιες από τις υπηρεσίες του καταστήματός μας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφόυν όλα τα δεδομένα σας, παρακαλούμε πατήστε εδώ

Τροποποίηση των όρων του παρόντος:

Η AQUAPHOR διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών.

* Όλα τα προϊόντα στο Ηλεκτρονικό μας κατάστημα περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Προσωπικά δεδομένα

H AQUAPHOR.gr -/ AQUA4.GR με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλούμε στείλτε μας το όνομα του λογαριασμού σας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο sales (at) aqua4.gr και η διαγραφή όλων των προσωπικών σας δεδομένων θα γίνει άμεσα εντός λίγων λεπτών.