Σχετικά με τα φίλτρα νερού βρύσης

φιλτρα νερου βρυσης

Φίλτρα νερού άνω πάγκου / βρύσης

Διαβάστε εδώ ερωτήσεις – απαντήσεις μέσα από το ηλεκτρονικό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Δείτε εδώ τα φίλτρα νερού άνω πάγκου

Προσαρμόζουν τα φίλτρα νερού άνω πάγκου σε κάθε βρύση ;

Τα φίλτρα νερού άνω πάγκου διαθέτουν επιπλέον αντάπτορα για να προσαρμόζουν σχεδόν σε κάθε βρύση, καθώς διαθέτουν και αρσενικό και θηλυκό σπείρωμα.

Σε σπάνιες, ελάχιστες περιπτώσεις που δεν προσαρμόζει το σπείρωμα του φίλτρου θα πρέπει ο καταναλωτής να αναζητήσει τον ανάλογο αντάπτορα για την βρύση που διαθέτει από τον κατασκευαστή της ανάλογης βρύσης ή από το εμπόριο.

Ωστόσο αν δεν είναι εφικτό να βρεθεί ο ανάλογος αντάπτορας για την βρύση που διαθέτει, υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής του φίλτρου χωρίς την δυνατότητα επιστροφής χρημάτων αλλα με δυνατότητα να αντικατασταθεί με κάποιο άλλο φίλτρο της επιλογής του, χωρίς χρέωση μεταφορικών, ακολουθώντας την διαδικασία αντικατάστασης-επιστροφής.

Διαβάστε εδώ περισσότερα σχετικά με την διαδικασία επιστροφής – αντικατάστασης.

 

Η ποιότητα των φίλτρων νερού άνω πάγκου.

Τα φίλτρα νερού άνω πάγκου είναι εξίσου αποτελεσματικά με τα φίλτρα κάτω πάγκου ή κεντρικής παροχής σε ρύπους όπως το χλώριο, τα ιζήματα, τα βαρέα μέταλλα και στην αφαίρεση οσμής και γεύσης του νερού, καθώς γίνεται κατακράτηση σχεδόν στο 100%.

Η διαφορά του AQUAPHOR Modern με το AQUAPHOR Topaz

To AQUAPHOR Modern είναι πεπιεσμένος μεμβρανώδης συμπαγής ενεργός άνθρακας καρύδας για αυτό δεν μπορούμε να έχουμε απόλυτη τιμή σε mc. Ωστόσο το AQUAPHOR Topaz είναι “ψημένος” μεμβρανώδης συμπαγής ενεργός άνθρακας καρύδας λιγότερο από 0,7mc.

Και οι 2 τεχνολογίες είναι εξίσου αποτελεσματικές σε ρύπους όπως χλώριο, βαρέα μέταλλα και ιζήματα. Ωστόσο το AQUAPHOR Τοπαζ μας προσφέρει μερική αποσκλήρυνση και δεν αφαιρεί μεγάλου βαθμού σκληρότητα, εν αντιθέση με το AQUAPHOR Modern που δέχεται 2 τύπους ανταλλακτικών. Το B200 και B200H για την αφαίρεση σκληρότητας.

Η διαφορά μεταξύ Β200 και Β200Η.

Το ανταλλκατικό φίλτρο Β200Η είναι ακριβώς ίδια με τα Β200, αλλα επιπλέον περιέχουν αντιμικροβιακή ρητίνη για να μας αφαιρεί τα άλατα ακόμη και σε υψηλό βαθμό σκληρότητας όπως έχουμε σε περιοχές όπως η Κρήτη, η Ρόδος, σε νησιωτικές περιοχές κ.α.

Στο B200H αναγράφεται το Β200 water purification and softening για να ξεχωρίζεται με το Β200  που δεν αφαιρεί τα άλατα σε μεγάλο βαθμό και αναγράφεται στην συσκευασία του: Β200 water purification.

φίλτρα νερού άνω πάγκου

Πληροφορίες στην κατηγορία: Φιλτρα νερου ανω παγκου – Επιμέλεια AQUAPHOR ΕΛΛΑΔΑ

AQUAPHOR

Newsletter

λάβετε νέα & προσφορές