Σύγκριση των φίλτρων νερού AQUAPHOR

Πιστοποιητικό ποιότητας NSF στις κανάτες με φίλτρο νερού

Πιστοποιητικό ποιότητας NSF

Πιστοποίηση ελέγχου ποιότητας

πιστοποιημένα φίλτρα νερού

Ευρωπαϊκή πιστοποίηση ISO

Ρωσικό Υπ. Υγείας - Ασφαλές & για παιδιά

Σχετικα με τις πιστοποιησεις…

φίλτρα νερού πιστοποιημένα

φίλτρα νερού πιστοποιημένα

water drop Τα φίλτρα νερού AQUAPHOR είναι κορυφαία σε αξιοπιστία & αποτελεσματικότητα σύμφωνα με τα υψηλότερα επιστημονικά πρότυπα από διεθνής οργανισμούς.

Η βελτιωμένη αποτελεσματικότητα τεκμηριώνεται σύμφωνα και με τα πρότυπα NSF/ANSI-42/53 μεταξύ απλού στερεοποιημένου-φαρμακευτικού άνθρακα σε σύγκριση με τον μεμβρανώδη ενεργό άνθρακα. Σχετική επιστημονική μελέτη δημοσιεύτηκε στo έγκριτο επιστημονικό περιοδικό WPC σχετικά με την σύγκριση στα φίλτρα νερού = >

water drop Διαβάστε εδώ τις πιστοποιήσεις της AQUAPHOR => 

 


 Διαβάστε παρακάτω Ερωτήσεις – Απαντήσεις για την σωστή επιλογή φίλτρου νερού.

 Το δικό σας φίλτρο νερού πληροί τα παρακάτω ώστε να σας προσφέρει καθαρό και ασφαλές νερό ;


Σύγκριση των φίλτρων νερού AQUAPHOR

1.  Η κορυφαία ποιότητα των φίλτρων AQUAPHOR.  Η κατασκευή των φίλτρων AQUAPHOR γίνεται εξ ολοκλήρου σε 3 από τα πιο προηγμένα τεχνολογικά εργοστάσια παγκοσμίως, σε Ρωσία, Εσθονία και Η.Π.Α.

aquaphor water filters 1 ☻  Η aquaphor είναι από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες στην Ευρώπη αλλα & Παγκοσμίως. Τα φίλτρα μας πληρούν τις συνθήκες υγιεινής που προβλέπουν οι Ευρωπαϊκές προδιαγραφές για αυτό είναι και πιστοποιημένα από κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς.

Σε όλα τα φίλτρα μας αναγράφεται η ημερομηνία παραγωγής τους και χρησιμοποιούνται ασφαλείς τεχνολογίες που είναι δοκιμασμένες δεκαετίες. Επίσης η δημοσιοποίηση προς στους καταναλωτές σχετικά με τον υπερσύγχρονο και ασφαλή τρόπο παρασκευής των φίλτρων αλλα και των συστατικών που τα αποτελούν δείχνουν την ξεκάθαρη και ασφαλή στάση μας απέναντι και στον πιο δύσπιστο καταναλωτή.

☻ Πολλές εταιρείες φίλτρων νερού προμηθεύονται τη συσκευή-εξάρτήματα και το ανταλλακτικό του άνθρακα τα συναρμολογούν και παρουσιάζουν ως προιόν τους, χωρίς να είναι σε υπεύθυνη θέση να γνωρίζουν κατα πόσο 1 φίλτρο νερού είναι ιδανικό για την υγεία του καταναλωτή , να επενδύσουν σε νέες τεχνολογίες αλλα και να έχουν τον απόλυτο έλεγχο για τις επιπτώσεις και την αποτελεσματικότητα του κάθε συστατικού.

 


 

 

2. Η AQUAPHOR δημοσιοποιεί τα συστατικά που περιέχονται στα προϊόντα της προς ενημέρωση και ασφάλεια των καταναλωτών. Όλα τα προϊοντα μας είναι πιστοποιημένα από ιδιωτικούς και κρατικούς φορείς αλλά και ασφαλή καθώς διαθέτουν τεχνολογίες με φυσικά συστατικά, ελεγμένα δεκαετίες.  

 Η aquaphor δημοσιοποιεί στους καταναλωτές τα συτατικά που περιέχονται στα φίλτρα της. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε στα φίλτρα μας είναι πιστοποιημένα από κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στις τεχνολογίες AQUAPHOR

☻ Συνήθως οι περισσότερες  εταιρείες απλά αναφέρουν μόνο το συστατικό “Φαρμακευτικός ενεργός άνθρακας”  ή “Στερεοποιημένος ” και τίποτα παραπάνω.

Ο ενεργός άνθρακας από μόνος του δεν είναι επαρκής για την σωστή φίλτρανση του νερού δείτε περισσότερα για αυτό στην τεχνολογία Isotropic Adsorption Matrix

φιλτρα νερου aquaphor χαρακτηριστικά

5A6DEA60 8236 47D7 90B1 7BB8B946EAE4


3.  Η διαφορά μεταξύ Aqualen σε συνέργεια με την άριστη ποιότητα ενεργού άνθρακα που έχουν τα φίλτρα νερού AQUAPHOR & οι συμβατικές ρητίνες που έχουν τα άλλα φίλτρα νερού.

aqualen water technology
Μία επιπλέον ιδιότητα του AQUALEN είναι ότι διανέμει την ροή του νερού ομοιόμορφα μέσω του φίλτρου. Η ποσότητα του εμβαδού της επιφάνειας που έρχεται σε επαφή με το νερό αυξάνεται χάρις σε μια βέλτιστη μέθοδος ανάμιξης AQUALEN με τα υπόλοιπα μέσα φιλτραρίσματος που χρησιμοποιούνται, έτσι δεν υπάρχουν “νεκρές ζώνες” που δεν συμμετέχουν στη διαδικασία της διήθησης.

Ο χώρος μεταξύ των κόκκων και AQUALEN ίνες, είναι πολύ πυκνά αναμειγμένα ,  3-5 φορές μικρότερο κενό σε διάμετρο, από μία ανθρώπινη τρίχα.

   Επιστημονικά τεκμηριωμένο οι ιδιότητες του AQUALEN σε αντίθεση με ρητίνες καθαρισμού που χρησιμοποιούν τα συμβατικά φίλτρα νερού, το AQUALEN έχει σημαντικά βελτιωμένη απόδοση καθαρισμού.

   AQUALEN Χαρακτηριστικά:

–    Επιτρέπει υψηλή ταχύτητα στη διήθηση του νερού κατα την απομάκρυνση των ακαθαρσιών.

–    Αποτελεσματική απομάκρυνση των βαρέων μετάλλων από το νερό οποιασδήποτε σκληρότητας (άλατα).

–    Βελτιωμένη αντι-βακτηριακή ιδιότητα – Φίλτρα με AQUALEN είναι καλύτερα στην καταπολέμηση βακτηρίων από τις συμβατικές ρητίνες

–   100% διήθηση και φιλτραρισμα του νερού χωρίς να υπάρχει ακαθαρσία να παρακάμπτει το φίλτρο.

–   Φίλτρα κατασκευασμένα με το AQUALEN απορροφούν ακαθαρσίες πολύ πιο γρήγορα λόγω της αυξημένης επιφάνειας τους.

–   Χρήση AQUALEN σε συνεργασία με άνθρακα δημιουργεί ένα ισχυρό συνεργικό αποτέλεσμα.

☻ Τα περισσότερα φίλτρα νερού εμπορίου περιέχουν συμβατική ρητίνη, ωστόσο πολλές εταιρίες φίλτρων νερού δεν περιέχουν στα φίλτρα τους ούτε συμβατικές ρητίνες λόγω υψηλότερου κόστους παραγωγής.

skrinshot1aquaphor technology water filters

 

 

 

 

 

 

 

Φίλτρο ενεργού άνθρακα με AQUALEN    –     Φίλτρο ενεργού άνθρακα χωρίς AQUALEN( Συμβατικές ρητίνες)

aquaphor comparison

 

Συμβατικό φίλτρο (δεξιά) και η απουσία διαύλων στα φίλτρα Aquaphor (αριστερά)


4.  Η παρουσία Hollow Fiber στα φίλτρα νερού.

   Επιστημονικά τεκμηριωμένο, η παρουσία του Hollow Fiber στα φίλτρα νερού έχει σημαντικά βελτιωμένη απόδοση καθαρισμού.

Το Hollow Fiber είναι μεμβράνες ινών πολύ λεπτές σαν σωληνάρια που έχουν πορώδη τοιχώματα. Τα σωληνάρια (ίνες) υποαλλεργικές, είναι περίπου πάχους 1 χιλιοστό.

Οι πόροι του που επιτρέπουν στο νερό να ρέει διά μέσου των ινών είναι περίπου. 0,1 Micrometer, το οποίο είναι περίπου 800 φορές λεπτότερο από μια ανθρώπινη τρίχα, τόσο μικρό , που δεν αφήνει περιθώρια διέλευσης ακόμη και για τις πιο μικρές ακαθαρσίες.

   Τα φίλτρα νερού AQUAPHOR περιέχουν Hollow Fiber

☻ Πολλά φίλτρα νερού άλλων κατασκευαστών δεν περιέχουν Hollow Fiber.       

hollowfibers 1
alla filtra nerouhollow fib1


5.  Η τεχνολογία σε κάθε φίλτρο νερού θα πρέπει να εξασφαλίζει την απουσία διόδων στο εσωτερικό του κατα την διήθηση του νερού.

Συνήθως τα κοινά  φίλτρα  έχουν δύο βασικά προβλήματα: α) Την αδυναμία χρήσης μικρότερου μεγέθους κόκκων β) Η αποτελεσματικότητα της  «κατακράτησης»

Η δράση της κατακράτησης έχει να κάνει σχετικά με την κίνηση των κόκκων με το ρέον νερό. Καθώς περνά μέσα από το φίλτρο το νερό, δημιουργούνται  δίαυλοι μέσω των οποίων δεν κάνουν επαφή οι ακαθαρσίες ή μέρος του νερού.

   Η Aquaphor  χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας ενεργό άνθρακα, που παράγεται από φλοιό καρύδας,περιέχει την τεχνολογία IAM (Συμπαγές ενεργός άνθρακας με μεμβράνη μεγάλης πυκνότητας)  ώστε να αποτρέπει την δημιουργία διόδων. Ωστόσο, τα φίλτρα Aquaphor χρησιμοποιώντας κόκκους δύο φορές μικρότερα από εκείνα που είναι σε ένα κανονικό φίλτρο, συγκρατούν τέσσερις φορές γρηγορότερα τις ακαθαρσίες.

☻ Φίλτρα νερού άλλων κατασκευαστών δεν περιέχουν την τεχνολογία IAM  ( Συμπαγές ενεργός άνθρακας με μεμβράνη μεγάλης πυκνότητας ) ώστε να αποτρέπουν την δημιουργία διόδων. Τα περισσότερα φίλτρα νερού άλλων εταιρειών είναι κατασκευασμένα με  απλό στερεοποιμένο άνθρακα όπου μειώνεται η απόδοση μετά από μερικά λίτρα διέλευσης του νερού από το φίλτρο, αλλα έχουν και αδυναμία κατακράτησης αλάτων.

Τα κεραμικά φίλτρα δεν κατακρατούν χημικά και γίνονται εστία μόλυνσης από επαναλαμβανόμενους καθαρισμούς, το μέγεθος 0.5mc δεν ειναι επαρκές στην κατακράτηση τοξινών και ιών που μπορούν να δημιουργηθούν μακροχρόνια καθώς οι Ιοί μπορούν να φτάσουν σε μέγεθος μέχρι και 0,025 μm, πολύ μικρότεροι από τα κοινά βακτήρια όπως το E. coli

  energos anthrakas

      Συμβατικό φίλτρο (αριστερά)  και  η απουσία διαύλων στα φίλτρα Aquaphor (δεξιά).                


6. Πρωτογενής παραγωγή και όχι συναρμολόγηση συστατικών.

aquaphor usaaquaphor russiaaquaphor germany

   Η Aquaphor κατασκευάζει σε ανεξάρτητες κατασκευαστικές μονάδες ανα τον κόσμο Ρωσία – Εσθονία – Αμερική εξ ολοκλήρου τα φίλτρα νερού, με εξίσου υψηλά στάνταρ, από το ανταλλακτικό φίλτρο μέχρι το περίβλημα.

☻ Πολλές εταιρείες φίλτρων νερου αν και επώνυμες προμηθεύονται το περίβλημα του φίλτρου και το συστατικό του φίλτρου (ανταλλακτικό π.χ άνθρακα) γίνεται η συναρμολόγηση στην Ελλάδα, στις Η.Π.Α ή άλλη χώρα και παρουσιάζονται ως Ελληνικά ή Αμερικάνικα αντίστοιχα κ.ο.κ.  χωρίς να έχουν την εξειδίκευση και την ευθύνη για το σύνολο των συστατικών και του φίλτρου.

Πολλές εταιρίες αρκούνται στην αποτελεσματικότητα του άνθρακα, να απορροφάει κάποια χημικά, προβάλλοντας πειράματα με χρώματα και τεστ χλωρίου αγνοώντας όμως την μακροχρόνια αποτελεσματικότητα αλλα και ρύπων που δεν είναι ικανά να κατακρατήσουν,  αλλα και ορισμένα που μπορούν να γίνουν εστία μικροβίων όπως τα κεραμικά ή τα φίλτρα με αραγωνίτη.

7.  Το κόστος των φίλτρων, η λειτουργικότητα, η αντικατάσταση των φίλτρων


Η Aquaphor χάρις την τεχνολογία C&T που προσαρμόζει στα περισσότερα φίλτρα της, δεν καθιστά απαραίτητη  την παρουσία τεχνικού για την τοποθέτηση και αντικατάσταση των φίλτρων. Ωστόσο αν και κορυφαίας ποιότητας τα φίλτρα νερού aquaphor διατηρούν σχετικά χαμηλό κόστος αγοράς όσο και συντήρησης.

☻ Πολλά φίλτρα νερού διατηρούν υψηλές τιμές στην αγορά του φίλτρου αλλά και στην αντικατάσταση των φίλτρων, ωστόσο υπάρχουν και οικονομικά αμφιβόλου ποιότητας και χωρίς πιστοποιήσεις όπου πολλές φορές καταλήγουν να είναι και επικίνδυνα. Πολλά όμως αν και πιστοποιημένα δεν διαθέτουν τα πιο σύγχρονα και αυστηρα πρότυπα όπου το ανταλλακτικό φίλτρο δεν πρέπει να έρχετε σε επαφή με το περιβάλλον/ή με το χέρι του καταναλωτή, τον αέρα καθώς επίσης , και η υποδοχή της κάθε συσκευής (δοχείο)  καθώς μακροχρόνια γίνεται εστία μικροβίων και χρήζει απολύμανσης, καθώς μέσα στο δοχείο αποθηκεύονται όλες οι ακαθαρσίες.

8.  Φίλτρα νερού με λάμπα UV – Φίλτρα νερού με OZON 

H χρήση λάμπας UV δεν είναι απαραίτητη στο νερό δικτύου που υπάρχει στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας, καθώς βάσει νομοθεσίας περιέχει χλώριο στην σωστή αναλογία ώστε να διατηρείται το νερό χωρίς μικρόβια (το χλώριο αφαιρείται 100% από τα φίλτρα aquaphor )

Τα φίλτρα νερού με Όζον δεν είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι είναι ωφέλιμα για τον οργανισμό, καμία επίσημη επιστημονική έρευνα δεν το έχει αποδείξη, ωστόσο είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο ό,τι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται καθημερινά, βασικά μειωνεκτήματα, εκτός του υψηλού κόστους, είναι η δημιουργία υποπροϊόντων στο νερό,  κίνδυνος ανάπτυξης βακτηρίων στο νερό, μπορεί να περιέχει υψηλά ποσά από τοξικές ενώσεις, όπως ενώσεις από φορμαλδεΰδη και κετόνες.

  • Η χλωριωση είναι η καλύτερη και πιο ασφαλής μέθοδος απολύμανσης του νερού όπως και χρησιμοποιείται σε όλη την Ευρώπη.

 9.  Σύγκριση του εμφιαλωμένου νερού –  Mε φίλτρο νερού AQUAPHOR ( Nερό από Δίκτυο Δήμων-ΕΥΔΑΠ-ΕΥΑΘ )

Το νερό δικτύου, στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδα από Δήμους – ΕΥΔΑΠ – ΕΥΑΘ κ.α. σε συνδυασμό με το φίλτρο νερού AQUAPHOR είναι ο ιδανικότερος συνδιασμός για το καταλληλότερο νερό,  καθαρό πόσιμο νερό ανώτερης ποιότητας από τα εμφιαλωμένα και αυτό γιατί:

 Το νερό από το δίκτυο Δήμων-ΕΥΔΑΠ σε συνδιασμό με φίλτρο AQUAPHOR :

Έχει τη σωστή σκληρότητα, ελαφρύ-μαλακό νερό χωρίς άλατα. Έχει το ιδανικό PH αλκαλικό 7+  Δεν περιέχει Βαρέα Μέταλλα. Δεν περιέχει τοξικές ουσίες. Δεν περιέχει Νιτρικά. Δεν περιέχει χλώριο. Μας παρέχει τα ιχνοστοιχεία που χρειάζεται ο  ανθρώπινος οργανισμός. Δεν περιέχει καθόλου Μικρόβια-Βακτήρια-Ιούς-Κύστες. Καθόλου οσμή και γεύση.

Η υπερχλωρίωση αλλα και η παρουσία ιζημάτων-χώματος μπορούν να φέρουν κακοσμία, κάτι που κάνει απαραίτητη την παρουσία φίλτρου, έτσι υπάρχει κατακράτηση 100% του χλωρίου και των ιζημάτων από τα φίλτρα AQUAPHOR, έτσι το νερό γίνεται άοσμο και διαυγές.

  • Η Ιδανική αναλογία σκληρότητας όπως ορίζουν αρμόδιοι φορείς κυμαίνεται στα 80-150 CaCO3 mg/l  στο μεγαλύτερο μέρος της Αττικής, Σαλαμίνα κ.α. υπάρχει αυτή η σκληρότητα, ωστόσο σε περιοχές που ξεπερνάει αυτές τις τιμές και το νερό γίνεται σκληρό, προτείνεται η επιλογή φίλτρου που προσφέρει αποσκλήρυνση.

Σχετικά με την παραπληροφόριση και την παρουσία φθορίου !

Τα ποσοστά φθορίου είναι σε αμελητέα έως μηδενικά στο νερό δικτύου στην Ελλάδα, και κατα συνέπεια πολλαπλάσια φορές  κάτω από το όριο που ορίζει η νομοθεσία, σύμφωνα με τους αρμόδιους φορείς αλλα και από εκατοντάδες αναλύσεις που διεξάγει ή λαμβάνει από ιδιωτικά εργαστήρια η aquaphor ανα νομό. Σχετικά με το φθόριο και την παρουσία του στο νερό, είναι μια πραγματικότητα που ισχύει σε άλλα κράτη και όχι σε Ελλάδα & Κύπρο. Ωστόσο σε περίπτωση που υπάρχει φθόριο στο νερό προτείνεται μόνο το φίλτρα αντίστροφης ώσμωσης , καθώς κανένα είδος άνθρακα , αραγωνίτη, κεραμικού κλπ δεν αφαιρεί το φθόριο.

☻ Αντίθετα όλα τα εμφιαλωμένα νερά: 

Υπολογίζεται από κρατικές και ιδιωτικές έρευνες που έχουν δημοσιευθεί κατα περιόδους, ότι 1 στα 3 εμφιαλωμένα νερά υπάρχει χημική ή βακτηριδιακή μόλυνση αρκετά παραπάνω από τα επιτρεπτά όρια για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Υπάρχει επιπλέον ανάπτυξη  ( ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ) βλαβερών στοιχείων στο νερό κατα την μεταφορά τους, από τις εκκρίσεις της πλαστικής συσκευασίας τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω υψηλών θερμοκρασιών .

Ορισμένα εμφιαλωμένα νερά περιέχουν νιτρικά σε κάποια ποσότητα καθώς προσδιορίζονται ως μεταλλικά και απαγορεύεται η επεξεργασία τους βάσει νομοθεσίας,  τα περισσότερα κατα περιόδους παραπάνω από τα επιτρεπτά όρια της Αμερικανικής νομοθεσίας.

Τα εμφιαλωμένα είναι τεράστια μόλυνση για το περιβάλλον από τις πλαστικές συσκευασίες.

Ενδεικτικό ετήσιο κόστος εμφιαλωμένου νερού για μια οικογένεια:  2€/ημέρα πάνω από 700€/έτος   ( Νερό και για το μαγείρεμα )

  10. Εκτός από τον ιδιωτικο φορέα NSF στις κανάτες AQUAPHOR, τα φίλτρα AQUAPHOR  έχουν πιστοποίηση από επίσημους κρατικούς φορείς.  

Η AQUAPHOR έχει πιστοποίηση από το Ινστιτούτο Τοξικολογίας από το Ρωσικό Υπουργείο Υγείας και συμμορφώνεται με το πρότυπο iso 9001


 

pat s  Τεχνολογική ηγεσία της AQUAPHOR

Η Aquaphor είναι ηγέτης στην τεχνολογία καθαρισμού, πόσιμου νερου. Οι μοναδικές ιδιότητες των προϊόντων μας που προστατεύονται από 80+ διπλώματα ευρεσιτεχνίας και αποδυκνύουν την τεχνολογική υπεροχή σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές, που ακολουθούν πολλοί, ακολουθούν τις τεχνολογίες μας. Τα Φίλτρα νερού Aquaphor είναι καλύτερα από φίλτρα άλλων κατασκευαστών στα εξής :

Στην αποτελεσματικότητα του καθαρισμού (άμμος, πηλός, σκουριά, …) Στην αποτελεσματικότητα απομάκρυνσης οργανικών προσμίξεων (φαινόλες, φυτοφάρμακα, οργανοχλωριωμένες ενώσεις …)

Σχετικά με την αποτελεσματικότητα της εξάλειψης από δυσάρεστες γεύσεις,οσμές.

Σχετικά με την αποτελεσματικότητα της απομάκρυνσης των ιόντων από βαρέα μέταλλα και την απομάκρυνση κολλοειδούς σιδήρου.

Στην απομάκρυνση από μικρόβια, βακτήρια και ιούς.

Καλύτερη ταχύτητα στον καθαρισμό του νερού και στη διάρκεια ζωής των ανταλλακτικών φίλτρων

* Σύμφωνα με τις δοκιμές αντοχής, σύμφωνα με GOST R 51872-2002 και την αντίστοιχη NSF 42 και 53

Διαβάστε περισσότερα στις τεχνολογίες μας.

Το νερό που καθαρίζεται από τα  φίλτρα Aquaphor, συνιστάται για τις παιδικές τροφές

Η Υψηλή ποιότητα καθαρισμού του πόσιμου νερού από τα φίλτρα Aquaphor, επιβεβαιώθηκε από δοκιμές που πραγματοποιούνται στο Ινστιτούτο Τοξικολογίας από το Ρωσικό Υπουργείο Υγείας και συνιστάται για χρήση στην παρασκευή παιδικών τροφών.

s1sm       s2sm        s3sm          s4sm

 

 

 

 

 

Επιδημιολογικές συμπέρασμα         Υγιεινή χαρακτηριστικά            Επιδημιολογικές συμπέρασμα             Επιδημιολογικές

 

Ως συστατικά τα φίλτρα νερού Aquaphor χρησιμοποιούν υψηλής ποιότητας κοκκώδους ενεργού άνθρακα από κέλυφος καρύδας, Ίνες hollow fiber και aqualen.

Unknown 1Τα φίλτρα νερού Aquaphor απομακρύνουν επιτυχώς από το νερό όλους τους τύπους των προσμείξεων (συμπεριλαμβανομένων όσων παρατίθενται παρακάτω) Ωστόσο,, δεν περιέχονται απαραίτητα όλες οι παρακάτω ακαθαρσίες στο νερό της βρύσης των καταναλωτών.

Οι αναλύσεις από το  Ινστιτούτο Τοξικολογίας,  από το Ρωσικό Υπουργείο Υγείας μας πιστοποιούν την αφαίρεση των παρακάτω ρύπων και τεκμηριώνουν γιατί είναι ιδανικά τα φίλτρα νερού και για μικρά παιδιά:

βενζόλιο,βρώμιο-Διχλωροαιθανίου,βρωμοφόρμιο,Τετραχλωράνθρακας,χλώριο,χλωροβενζόλιο,χλωροφόρμιο,Τριαλογονομεθάνια (ΤΗΜ),Dibromkhlorpropan,διβρωμοχλωρομεθάνιο, Ορθο-διχλωροβενζόλιο, π-διχλωροβενζόλιο, διχλωροαιθάνιο,διχλωροαιθάνιο, διχλωροαιθυλενιο,διβρωμιδίου, διχλωροαιθυλενιο, αιθυλενίου, διχλωροπροπάνιο, dichloropropylene,αιθυλβενζόλιο, εξαχλωροβουταδιενίου, εξαχλωροκυκλοεξάνιο, μόλυβδος υδράργυρος, κάδμιο, λινδάνιο, methoxychlor, πενταχλωροφαινόλη, στυρολίου,τετραχλωροαιθάνιον, τετραχλωροαιθυλένιου, τολουόλιο, τριχλωροβενζόλιον, τριχλωροαιθανίου, τριχλωροαιθανίου,το τριχλωροαιθυλένιο,ορθο-ξυλόλιο,μετα-ξυλόλιο,παραξυλολίου.

 

 


Η επίσημη Υπεροχή της AQUAPHOR !  Σε σύγκριση με την Brita, την BWT, την Müller, την Aqua, καθώς και την ιαπωνική Mitsubishi και τη σουηδική AEG.
aquaphor testΓια σχεδόν πενήντα χρόνια, το έγκυρο γερμανικό ίδρυμα Stiftung Warentest, που ιδρύθηκε από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας, το οποίο έχει σκοπό την πληροφόρηση των καταναλωτών σχετικά για την ποιότητα διαφόρων προϊόντων με δοκιμές ποιότητας μέσα από συγκριτικές δοκιμές, ανέδειξε πρόσφατα την κανάτα AMETHYST με το ανταλλακτικό φίλτρο νερού B100-25 ως την καλύτερη κανάτα στον καθαρισμό νερού.
Οι δοκιμές των προϊόντων του Stiftung Warentest, θεωρείται σημείο αναφοράς για την ακεραιότητα της επιστημονικής προσέγγισης. Το ίδρυμα ‘υποστηρίζεται’ από την κυβέρνηση και έχει την ιδιαιτερότητα να έχει ουδέτερη στάση  μέσω της αντικειμενικότητας που του αναγνωρίζεται, ανεξάρτητα από το εμπορικό σήμα που δοκιμάζεται το κάθε προϊόν.
Έτσι θεωρείται η πιο αξιόπιστη γνώμη για κάθε προϊόν από τους καταναλωτές. Πρόσφατα, το ενδιαφέρον του Stiftung Warentest είχε ως δοκιμή τα φίλτρα νερού οικιακής χρήσης.

Για την δοκιμή επιλέχθηκαν εννέα εταιρίες φίλτρων νερού που μπορούν να αγοράσουν Γερμανοί καταναλωτές, μέσα σε αυτούς μερικοί από τις πιο γνωστές, όπως η γερμανική Brita, η AQUAPHOR ( με το εμπορικό σήμα Klin-Tec ) , η BWT, η Müller και Aqua, καθώς και ιαπωνική Mitsubishi και η σουηδική AEG.

Με βάση τα αποτελέσματα των συγκριτικών δοκιμών του Stiftung Warentest που δημοσιεύθηκε στην επίσημη εφημερίδα του, συμπεραίνεται ότι η κανάτα με φίλτρο νερού Αμέθυστος B100-25, η οποία στη Γερμανία πωλείται με το εμπορικό σήμα Klin-Tec, δεν υπολείπεται στην αποτελεσματικότητα των άλλων κατασκευαστών και σε σχέση ποιότητας-τιμής η AQUAPHOR ξεπερνά τις υπόλοιπες κανάτες με φίλτρο νερού.

Τα αποτελέσματα και οι δοκιμές επιβεβαίωσαν ότι η σύγχρονη τεχνολογία στα οικιακά φίλτρα Aquaphor για το νερό της βρύσης, είναι από τις καλύτερες στη Ρωσία, τη Γερμανία και στον υπόλοιπο κόσμο.  Είναι σημαντικό το γεγονός ότι η επιτυχία που σημειώθηκε στη χώρα, όπου πιστεύεται ότι η ποιότητα του νερού της ύδρευσης είναι πέρα από τον έπαινο.

filtra nerou aquaphor technology world map 6

Διαδικασία κατασκευής - Η Σύγκριση και η ποιότητα των τεχνολογιών

AQUAPHOR Professional — Παγκόσμια πρωτοπορία & στα επαγγελματικά φίλτρα νερού

Καθαρό νερό σε 2.000 κατοίκους με υπερσύγχρονη μέθοδο καθαρισμού

Η μονάδα κατασκευής των επαγγελματικών φίλτρων νερού AQUAPHOR

aquaphor professional
aquaphor about pro