Φίλτρα νερού επιτραπέζιου /ώσμωσης

φίλτρα νερού επιτραπέζιου/ώσμωσης

Φίλτρα νερού επιτραπέζιου /ώσμωσης

Διαβάστε εδώ ερωτήσεις – απαντήσεις μέσα από το ηλεκτρονικό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Δείτε εδώ το φίλτρα νερού αντίστροφης ώσμωσης

Η Αντίστροφη ώσμωση ενδείκνυται:
Σε περιοχές που δεν υπάρχει σωστή επεξεργασία νερού ή δεν υπάρχει καλή ποιότητα νερού είτε σε περιοχές που υπάρχει ελλειπής ή μή σταθερή χλωρίωση είτε λόγο αποθήκευσης του νερού σε δεξαμενή.Ωστόσο χρησιμοποιείτε πιο συγκεκριμένα σε όλες τις περιπτώσεις που υπάρχουν ορισμένοι από τους παρακάτω ρύπους στο νερό: Νιτρικά, επικίνδυνα βαρέα μέταλλα (όπως Εξασθενές χρώμιο, Αρσενικό ) υφάλμυρο νερό, χλωριούχα, μικροβιολογικοί ρύποι, υψηλή αγωγιμότητα, υψηλή σκληρότητα, υψηλή θολότητα.

Προτείνεται μόνο η τεχνολογία αντίστροφης ώσμωσης, καμία άλλη τεχνολογία με άνθρακα δεν μπορεί να είναι αποτελεσματική για την αφαίρεση των αναφερόμενων ρύπων.

Ωστόσο επείδή οι παραπάνω ρύποι είναι επικίνδυνοι για τον ανθρώπινο οργανισμό σε υψηλές τιμές, θα πρέπει να υπάρχει ανάλυση του νερού ακόμα και μετά φίλτρου για να διασφαλιστεί η κατακράτηση κάποιων από τους παραπάνω ρύπους σε περίπτωση που υπάρχουν σε πολύ υψηλό ποσοστό πριν την φίλτρανση.

Έτσι διασφαλίζεται η ποιότητα του νερού, καθώς 1 φίλτρο νερού όσο καλής ποιότητας και να είναι, μπορεί να μας διασφαλίσει μέσα σε κάποια συγκεκριμένα ποσοστά ρύπων.

* Η αντίστροφη ώσμωση Morion εμπλουτίζει, με φυσικό τρόπο, τα χρήσιμα ιχνοστοιχεία στο νερό όπως μαγνήσιο και κάλιο. Η ποιότητα του νερού μετά την ώσμωση είναι κάτι παραπάνω από ιδανική, για αυτό και χρησιμοποιείται ακόμα και για την εμφιάλωση επιτραπέζιου νερού.

* Η αντίστροφη ώσμωση δεν έχει καμία σχέση με την απόσταξη. Σε αντίθεση με την απόσταξη, αφήνει το νερό καλά οξυγονωμένο ώστε η γεύση του νερού να είναι πολύ κοντά στο νερό πηγής.

Το απεσταγμένο νερό είναι άγευστο & άψυχο και μπορεί να γίνει επικίνδυνο για τον άνθρωπινο οργανισμό αν καταναλώνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα, το PH από απόσταξη φτάνει κάτω από 5 σε αντίθεση με την ώσμωση που φτάνει περίπου 6 με 7, ιδανικό PH για τον ανθρώπινο οργανισμό σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία που ορίζει τις φυσιολογικές τιμές από 6,5 – 8,5.

* Ο βαθμός της φίλτρανσης από το φίλτρο νερού αντίστροφης ώσμωσης είναι αρκετός για να αφαιρέσει κάθε επιβλαβή στοιχείο, βάση της νομοθεσίας όμως στο πόσιμο νερό πρέπει να γίνεται απολύμανση. Θα πρέπει να διασφαλίζεται η απολύμανση του νερού με χλωρίωση.

Έτσι όλες οι αντίστροφες ώσμώσης θα πρέπει να φιλτράρουν νερό χλωριωμένο. Σε χλωριωμένο νερό είναι ανώφελη η παρουσία λάμπας UV, αφού η χλωρίωση είναι πιο αποτελεσματική μέθοδος απολύμανσης. Ωστόσο το χλώριο αφαιρείτε στο 100% από την αντίστροφη ώσμωση.

φιλτρο νερου αντιστροφης ωμσωσης

Διαβάστε εδώ ερωτήσεις – απαντήσεις μέσα από το ηλεκτρονικό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

AQUAPHOR

Newsletter

λάβετε νέα & προσφορές