Φίλτρα νερού AQUAPHOR | Πιστοποιήσεις NSF ISO

πιστοποιμένα φίλτρα νερού
Γνωρίστε την AQUAPHOR και τις τεχνολογίες μας…διαβάστε περισσότερα εδώ

Οι πιστοποιήσεις και οι  χημικές αναλύσεις της ποιότητας των φίλτρων νερου AQUAPHOR   

water drop Tα φίλτρα νερού AQUAPHOR είναι κορυφαία σε αξιοπιστία & αποτελεσματικότητα σύμφωνα με αναγωρσμένους φορείς και με τα υψηλότερα τεχνολογικά πρότυπα.

Σε επιστημονική έρευνα, σύμφωνα με τα πρότυπα NSF/ANSI-42/53 μεταξύ απλού στερεοποιημένου-φαρμακευτικού άνθρακα, όπου περιέχουν τα περισσότερα συμβατικά φίλτρα νερού εμπορίου, σε σύγκριση με τον μεμβρανώδη ενεργό άνθρακα της AQUAPHOR, ο μεμβρανώδης άνθρακας διακρίθηκε ως πιο αποτελεσματικός στην κατακράτηση ρύπων αλλα και στην ποιοτικότερη λειτουργία του φίλτρου για καθαρότερο νερό.

Περισσότερα σχετικά με την μελέτη που δημοσιεύτηκε στo έγκριτο επιστημονικό περιοδικό WPC σχετικά με την σύγκριση στα φίλτρα νερού


 

Aquaphor Η Εταιρεία

Η AQUAPHOR είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές, σχετικά με τον καθαρισμό νερού σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1992 και σήμερα απασχολεί πάνω από 1800 άτομα. Σήμερα προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε εκατομμύρια οικογένειες σε περισσότερες από 35 χώρες. Η έρευνα, η ανάπτυξη τεχνολογιών, η κατασκευή και οι πωλήσεις των προϊόντων γίνονται από την Ρωσία, την Ευρώπη και τις Η.Π.Α

Kannenfilter Tischfilter Pitcher

Τα φίλτρα νερού έχουν μια σειρά από διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας.
H AQUAPHOR πραγματοποιεί εκτενείς ελέγχους ποιότητας σε δικά της εργαστήρια αναλύσεων.
Ο εργαστηριακός εξοπλισμός πληροί υψηλές απαιτήσεις, όπως AAS [ατομικής απορρόφησης Φασματόμετρο], τριχοειδή ηλεκτροφόρηση, αέρια χρωματογραφία και δοκιμή των φίλτρων σύμφωνα με τις απαιτήσεις NSF 42, NSF 53 και EPA (μικροβιολογικές εξετάσεις).  Δεδομένου ότι τα προϊόντα Aquaphor κυκλοφορούν διεθνώς (ΗΠΑ, Ρωσία, Ασία, Λατινική Αμερική, την Ευρώπη, κλπ), τα προϊόντα έχουν δοκιμαστεί από τα εθνικά πρότυπα αλλα και από τα διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα.

 

Η Aquaphor σχεδιάζει και κατασκευάζει εξ ολοκλήρου τα υλικά για κάθε φίλτρο νερού. Ως εκ τούτου, είμαστε ιδιαίτερα

υπερήφανοι για το γεγονός ότι εκτιμάται ιδιαίτερα από τους πελάτες μας και τους επαγγελματίες το αποτέλεσμα της

επεξεργασίας νερού που παρέχουν τα φίλτρα μας. Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να γνωριστείτε με τα επιτεύγματά μας.

most popular image
Προϊόν της Χρονιάς 2012

Στις 14 Νοεμβρίου, στο “Известия Hal” της Ρωσίας ολοκληρώθηκε το τελευταίο στάδιο του φημισμένου

Ρωσικού ανταγωνισμού – “Προϊόν της Χρονιάς -2012”.

Η Aquaphor κέρδισε σε δύο κατηγορίες: τα προϊόντα μας έχουν αναγνωριστεί ως τα καλύτερα μεταξύ των φίλτρων κανάτας και στα συστήματα φίλτρων νερού κάτω πάγκου. Ανεξάρτητες μελέτες έχουν δείξει ότι εκατομμύρια οικογένειες στη Ρωσία προτιμούν φίλτρα προϊόντων Aquaphor από άλλους κατασκευαστές.

Ανεξάρτητες μελέτες έχουν δείξει ότι εκατομμύρια καταναλωτές στη Ρωσία, στην Ελλάδα, στην Γερμανία, τις Η.Π.Α, αλλά και σε άλλες χώρες ανα τον κόσμο προτιμούν τα φίλτρα Aquaphor από άλλες μάρκες. Για εμάς δεν είναι μόνο απόδειξη της εμπορικής επιτυχίας και της ευημερίας της εταιρείας μας, αλλά και κάτι περισσότερο: η εμπιστοσύνη και η αναγνώριση από τους πελάτες μας, που μας έχουν αξιολογήσει για την ποιότητα και την ασφάλεια στα φίλτρα μας.

Το βραβείο “Προϊόν της Χρονιάς”  υποστηρίζεται από κορυφαίους νομικούς και ερευνητικούς οργανισμούς:

Μόσχα International Business Association, το Εμπορικό Επιμελητήριο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, την εταιρεία Nielsen – επαγγελματικός ελεγκτής στις αλυσίδες καταστημάτων λιανικής πώληση,

της Komkon – ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας στον τομέα των καταναλωτικών αγαθών μαζικής ζήτησης.

tovar goda kuvsh smltovar goda system sml


 

 

circlesΤο πιο δημοφιλές φίλτρο στη Ρωσία

Σύμφωνα με τη μελέτη «M’Index, Российский Индекс Целевых Групп, 2012» που πραγματοποίησε η Comcon (διεθνής ερευνητική ομάδα)

H Aquaphor είναι η πιο δημοφιλής εταιρία στα φίλτρα οικιακής χρήσης.

nsf
 Πιστοποιητικό ποιότητας NSF

Οι κανάτες με φίλτρο νερού Aquaphor είναι πιστοποιημένα με τα πρότυπα του NSF καθώς και οι αποσκληρυντές – Αυτό επιβεβαιώνει την πιστοποίηση της ποιότητας του προϊόντος και δίνει το δικαίωμα για την διαθεσιμότητα και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

  • Η αποτελεσματικότητα των προσπαθειών μας,  την επιβεβαιώνει το διεθνές πρότυπο ISO 9001.

best brand water filterΗ πιο αξιόπιστη μάρκα στα φίλτρα νερού

Εδώ και δέκα χρόνια, Η “αφομοίωση του αναγνώστη” διεξάγει μια μελέτη με τίτλο Η “Πιο αξιόπιστη μάρκα». Αυτή η μελέτη αποκαλύπτει ποιές μάρκες εμπιστεύονται οι Ευρωπαίοι περισσότερο και γιατί.

Η συγκεκριμένη έρευνα είναι εντελώς ανεξάρτητη. Τα αποτελέσματα ορίζονται μόνο από  αναγνώστες, λαμβάνοντας μέρος στην ψηφοφορία.

Το 2010, στην κατηγορία “Φίλτρα Νερού” Η εταιρεία Aquaphor έγινε ο απόλυτος ηγέτης της εμπιστοσύνης. Αναδείχθηκε πρώτη με περισσότερο από 42% της ψηφοφορίας. Αυτό το σημαντικό βραβείο επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι εκατομμύρια άνθρωποι εμπιστεύονται τη μάρκα Aquaphor. Η Aquaphor κέρδισε την εμπιστοσύνη, ύστερα από εμπειρία πολλών ετών και πλέον είναι  ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους κατασκευαστές φίλτρων νερού, με κορυφαίο επίπεδο ποιότητας, η έρευνα “Πιο αξιόπιστη μάρκα” που πραγματοποιήθηκε σε 14 γλώσσες σε 16 χώρες.

τα καλύτερα φίλτρα νερού

 Τεχνολογική ηγεσία της AQUAPHOR

 AQUAPHOR –  παγκόσμιως ηγέτης στην τεχνολογία καθαρισμού, πόσιμου νερου.

Οι μοναδικές ιδιότητες των προϊόντων μας που προστατεύονται από 70+ διπλώματα ευρεσιτεχνίας και αποδυκνύουν

την τεχνολογική υπεροχή σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές, όπου μέρος εξ αυτών,  ακολουθούν τις τεχνολογίες μας. Τα Φίλτρα νερού Aquaphor είναι αποτελεσματικότερα από φίλτρα άλλων κατασκευαστών στα εξής : 

Στην αποτελεσματικότητα του καθαρισμού (άμμος, πηλός, σκουριά, …)

Στην αποτελεσματικότητα απομάκρυνσης οργανικών προσμίξεων (φαινόλες, φυτοφάρμακα, οργανοχλωριωμένες ενώσεις …) 

Σχετικά με την αποτελεσματικότητα της εξάλειψης από δυσάρεστες γεύσεις,οσμές. 

Σχετικά με την αποτελεσματικότητα της απομάκρυνσης των ιόντων από βαρέα μέταλλα και την απομάκρυνση κολλοειδούς σιδήρου.

Στην απομάκρυνση από μικρόβια, βακτήρια και ιούς.

Καλύτερη ταχύτητα στον καθαρισμό του νερού και στη διάρκεια ζωής των ανταλλακτικών φίλτρων

* Σύμφωνα με τις δοκιμές αντοχής, σύμφωνα με GOST R 51872-2002 και την αντίστοιχη NSF 42 και 53   

 

τα καλύτερα φίλτρα νερού για παιδιά

Το νερό που καθαρίζεται από τα  φίλτρα Aquaphor, συνιστάται για τις παιδικές τροφές

Η Υψηλή ποιότητα καθαρισμού του πόσιμου νερού από τα φίλτρα Aquaphor, επιβεβαιώθηκε από δοκιμές που πραγματοποιούνται στο Ινστιτούτο Τοξικολογίας από το Ρωσικό Υπουργείο Υγείας και συνιστάται για χρήση στην παρασκευή παιδικών τροφών. 

 

 

κάντε κλίκ για μεγέθυνση.

τα καλύτερα φίλτρα νερού για παιδιά         τα καλύτερα φίλτρα νερού για παιδιά          τα καλύτερα φίλτρα νερού για παιδιά            τα καλύτερα φίλτρα νερού για παιδιά  

Επιδημιολογικές συμπέρασμα         Υγιεινή χαρακτηριστικά            Επιδημιολογικές συμπέρασμα             Επιδημιολογικές


 

Ως συστατικά τα φίλτρα νερού Aquaphor χρησιμοποιούν υψηλής ποιότητας κοκκώδους ενεργού άνθρακα από κέλυφος καρύδας, Ίνες hollow fiber και aqualen.

3Τα φίλτρα νερού Aquaphor απομακρύνουν επιτυχώς από το νερό όλους τους τύπους των προσμείξεων (συμπεριλαμβανομένων όσων παρατίθενται παρακάτω) Ωστόσο, ευτυχώς, δεν περιέχονται απαραίτητα όλες οι παρακάτω ακαθαρσίες στο νερό της βρύσης των καταναλωτών.  

Οι αναλύσεις από το  Ινστιτούτο Τοξικολογίας,  από το Ρωσικό Υπουργείο Υγείας μας πιστοποιούν την αφαίρεση των παρακάτω ρύπων και τεκμηριώνουν γιατί είναι ιδανικά τα φίλτρα νερού και για μικρά παιδιά:

βενζόλιο,βρώμιο-Διχλωροαιθανίου,βρωμοφόρμιο,Τετραχλωράνθρακας,χλώριο,χλωροβενζόλιο,χλωροφόρμιο,Τριαλογονομεθάνια (ΤΗΜ),Dibromkhlorpropan,διβρωμοχλωρομεθάνιο, Ορθο-διχλωροβενζόλιο, π-διχλωροβενζόλιο, διχλωροαιθάνιο,διχλωροαιθάνιο, διχλωροαιθυλενιο,διβρωμιδίου, διχλωροαιθυλενιο, αιθυλενίου, διχλωροπροπάνιο, dichloropropylene,αιθυλβενζόλιο, εξαχλωροβουταδιενίου, εξαχλωροκυκλοεξάνιο, μόλυβδος υδράργυρος, κάδμιο, λινδάνιο, methoxychlor, πενταχλωροφαινόλη, στυρολίου,τετραχλωροαιθάνιον, τετραχλωροαιθυλένιου, τολουόλιο, τριχλωροβενζόλιον, τριχλωροαιθανίου, τριχλωροαιθανίου,το τριχλωροαιθυλένιο,ορθο-ξυλόλιο,μετα-ξυλόλιο,παραξυλολίου.


11.25.11 | Μια ακόμη νίκη της AQUAPHOR σε αγορές σε εμπορικό κατάστημα. Τη νίκη την έδωσαν οι καταναλωτές !

Η είδηση της νίκης ήταν απροσδόκητη. Το πρωί εκείνης της ημέρας η Aquaphor άρχισε να λαμβάνει τηλεφωνήματα και επιστολές συγχαρητηρίων. Αποδείχθηκε ότι το πρωί της 23ης Νοεμβρίου, τηλεοπτικός σταθμός που μετέδωσε το πρόγραμμα “δοκιμαστική αγορά” αφιερωμένο στον έλεγχο των φίλτρων νερού, η Aquaphor ήταν ο μεγάλος νικητής, κερδίζοντας όχι μόνο τα αποτελέσματα της εργαστηριακής εξέτασης, αλλά και στους ψήφους θεατών. η σύγκριση έγινε μεταξύ από τις 4 δημοφιλέστερες εταιρίες φίλτρων νερού. της Barrier, της Brita, της AQUAPHOR, της Geyser και της HB.

Το γεγονός ότι οι εν λόγω δοκιμές πραγματοποιήθηκαν ! Έχουμε μάθει αυτό που ονομάζεται φήμες… αλλα βλέπουμε ζωντανά τους καταναλωτές να κρίνουν σχετικά με το ποιό φίλτρο νερού είναι καλύτερο. Ειλικρινά, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι! Το πιο σημαντικό, για αυτή τη νίκη είναι ότι δημιουργήσαμε τα καλύτερα φίλτρα νερού και αντιστοιχούν στις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που λάβαμε συγχαρητήρια από τους φίλους, και τους λέμε: ” Σας ευχαριστούμε” Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι αυτό δεν είναι το πρώτο χρυσό μετάλλιο της Aquaphor σε ανεξάρτητες δοκιμές όπως στο τηλεοπτικό πρόγραμμα  στην εκπομπή «δοκιμαστική αγορά». Κατά μία έννοια, η Aquaphor έχει γίνει “πρωταθλητής” στα φίλτρα νερού ! Για άλλη μια φορά  μια νίκη για όλους τους φίλους μας και όλους όσους χρησιμοποιούν φίλτρα Aquaphor. 

AQUAPHOR learn about

filtra nerou aquaphor technology world map 6


 

aquaphor water filter | nsf certificateaquaphor water filter | nsf certificate

Η Απουσία Αργύρου στο νερό από τα Φίλτρα νερού AQUAPHOR Εξασφαλίζεται με το Ιοντικής μορφής βακτηριοστατικό άσήμι με υπερσύγχρονο τρόπο κατασκευής (Σε αντίθεση με παλαιότερες μεθόδους απλού ασημιού που είναι επιρρεπή στο να εισχωρήσει άργυρος στο νερό) 

Οι αναλύσεις είναι από το αναγνωρισμένο εργαστήριο Chem-mar καθώς επίσης παρακάτω υπάρχουν αναλύσεις και από Αναγνωρισμένο Γερμανικό εργαστήριο όπου πιστοποιεί τις ίδιες ακριβώς τιμές. 

αναλύσεις νερού για άργυρο χημικό εργαστήριο chem-mar αναλύσεις νερού για άργυρο χημικό εργαστήριο chem-mar

Απόσπασμα από τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας AQUAPHOR για τα φίλτρα νερού:

Σχεδιασμός, ανάπτυξη, παραγωγή και πωλήσεις των φίλτρων νερού και των συστατικών, σύμφωνα με την Ποιότητα ISO 9001

ΗΠΑ 6.387.260 Β1: σύστημα φιλτραρίσματος για τον καθαρισμό του νερού

US 5,521,008: Η παραγωγή ινών με άνθρακα

ΗΠΑ 6,514,413 B2: Μέθοδος για το πόσιμο νερό, καθαρισμός νερού.

ΗΠΑ 6.299.771 Β1: προσρόφησης

ΗΠΑ 5.705.269:  Εξελιγμένος ενεργός άνθρακας

ΗΠΑ 5904854:  Μέθοδος για τον καθαρισμό του νερού

US 2002/0062740 Α1: Μέθοδος και συσκευή για την συνεχή ροή του νερού

 
 Η ασφάλεια των συσκευών (περίβλημα) Αντοχή σε μεγάλη πίεση νερού.

Ονομαστική πίεση PN 6 με το πρότυπο EN 1333.
Στατική πίεση, περίβλημα φίλτρου DIN EN 14989: 2004.
Δυναμικός έλεγχος του περιβλήματος DIN EN 14989: 2004.

Φίλτρα νερού Viking & Favorite 

Ονομαστική πίεση PN 6 με το πρότυπο EN 1333. 
Στατική πίεση, περίβλημα φίλτρου DIN EN 14989: 2004.
Δυναμικός έλεγχος του περιβλήματος DIN EN 14989: 2004.
 


Η επίσημη νίκη της AQUAPHOR ! Δείτε περισσότερα => 


aquaphor best water filter

Για σχεδόν πενήντα χρόνια, το έγκυρο γερμανικό ίδρυμα Stiftung Warentest, που ιδρύθηκε από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας, το οποίο έχει σκοπό την πληροφόρηση των καταναλωτών σχετικά για την ποιότητα διαφόρων προϊόντων με δοκιμές ποιότητας μέσα από συγκριτικές δοκιμές, ανέδειξε πρόσφατα την κανάτα AMETHYST με το ανταλλακτικό φίλτρο νερού B100-25 ως την καλύτερη κανάτα στον καθαρισμό νερού.

Οι δοκιμές των προϊόντων του Stiftung Warentest, θεωρείται σημείο αναφοράς για την ακεραιότητα της επιστημονικής προσέγγισης. Το ίδρυμα ‘υποστηρίζεται’ από την κυβέρνηση και έχει την ιδιαιτερότητα να έχει ουδέτερη στάση  μέσω της αντικειμενικότητας που του αναγνωρίζεται, ανεξάρτητα από το εμπορικό σήμα που δοκιμάζεται το κάθε προϊόν. Έτσι θεωρείται η πιο αξιόπιστη γνώμη για κάθε προϊόν από τους καταναλωτές.

Πρόσφατα, το ενδιαφέρον του Stiftung Warentest είχε ως δοκιμή τα φίλτρα νερού οικιακής χρήσης. Για την δοκιμή επιλέχθηκαν εννέα εταιρίες φίλτρων νερού που μπορούν να αγοράσουν Γερμανοί καταναλωτές, μέσα σε αυτούς μερικοί από τις πιο γνωστές, όπως ηγερμανική Brita, η AQUAPHOR ( με το εμπορικό σήμα Klin-Tec ) , ηBWT, η Müller και Aqua, καθώς και ιαπωνική Mitsubishi και ησουηδική AEG.

Με βάση τα αποτελέσματα των συγκριτικών δοκιμών του Stiftung Warentest που δημοσιεύθηκε στην επίσημη εφημερίδα του, συμπεραίνεται ότι η κανάτα με φίλτρο νερού Αμέθυστος B100-25, η οποία στη Γερμανία πωλείται με το εμπορικό σήμα Klin-Tec, δεν υπολείπεται στην αποτελεσματικότητα των άλλων κατασκευαστών και σε σχέση ποιότητας-τιμής η AQUAPHOR ξεπερνά τις υπόλοιπες κανάτες με φίλτρο νερού .

Τα αποτελέσματα και οι δοκιμές επιβεβαίωσαν ότι η σύγχρονη τεχνολογία στα οικιακά φίλτρα Aquaphor για το νερό της βρύσης, είναι από τις καλύτερες στη Ρωσία, τη Γερμανία και στον υπόλοιπο κόσμο.

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι η επιτυχία που σημειώθηκε στη χώρα, όπου πιστεύεται ότι η ποιότητα του νερού της ύδρευσης είναι πέρα από τον έπαινο.

AQUAPHOR εγγύηση για καθαρό νερό !

Τα βίντεο παρακάτω μας δείχνουν την αποτελεσματικότητα των φίλτρων νερού AQUAPHOR αλλά και την υπεροχή τους με φίλτρα άλλων κατασκευαστών. 

1. Σύγκριση της κανάτας AQUAPHOR σε Τοξικές ουσίες, Σκουριάς, Άλατα.                                                2.   AQUAPHOR Company – Technology

Η συγκριση των φίλτρων νερού AQUAPHOR και η ξεκάθαρη υπεροχή σε συγκριτικό με άλλες τεχνολογίες
PlayPlay
Φίλτρα νερού Aquaphor Vs Brita
PlayPlay
Φίλτρο νερού Aquaphor RO 101
PlayPlay
AQUAPHOR.gr φιλτρα νερου timelapse Η κατασκευή του εργοστασίου στην Νάρβα-Εσθονία
PlayPlay
www.aquaphor.gr Κατασκευή των φίλτρων AQUAPHOR - Water Filters | Production
PlayPlay
 
Η συγκριση των φίλτρων νερού AQUAPHOR και η ξεκάθαρη υπεροχή σε συγκριτικό με άλλες τεχνολογίες
Φίλτρα νερού Aquaphor Vs Brita
Φίλτρο νερού Aquaphor RO 101
AQUAPHOR.gr φιλτρα νερου timelapse Η κατασκευή του εργοστασίου στην Νάρβα-Εσθονία
www.aquaphor.gr Κατασκευή των φίλτρων AQUAPHOR - Water Filters | Production
Shadow