Μεταλλικά στοιχεία στο πόσιμο νερό

Μεταλλικά στοιχεία στο πόσιμο νερό

AQUAPHOR SCIENCE   Τεχνολογία    Ομορφιά   Σπίτι      Υγεία

Μεταλλικά στοιχεία στο πόσιμο νερό

 

Η πρωταρχική λειτουργία κάθε φίλτρου πόσιμου νερού είναι πρωτίστως καθαρισμός του νερού. Το φίλτρο χρησιμεύει ως εμπόδιο για ανεπιθύμητη ή επικίνδυνη μόλυνση από το νερό. Κάνοντας το πιο νόστιμο και πιο υγιεινό με την προσθήκη φυσικών ορυκτών έρχεται μόνο ως δεύτερη προτεραιότητα. Καμία από τις υπάρχουσες τάσεις μάρκετινγκ δεν μπορεί να μας πείσει διαφορετικά.

 

Τα φίλτρα αντικατάστασης για τα προϊόντα Aquaphor παίρνουν ήδη μια σκληρή γραμμή προς την κύρια πρόκληση. Ήρθε η ώρα να επικεντρωθούμε στις βοηθητικές τους δεξιότητες, όπως η ανοργανοποίηση για καλύτερη γεύση και άλλα αξιοσημείωτα σημεία για την υγεία. Με αυτή την έμπνευση δημιουργήθηκαν φίλτρα αντικατάστασης Α5 Mg και Β100-25 Mg για κανάτες φίλτρου νερού.

 

Μαγνήσιο

Το ανθρώπινο σώμα κανονικά αφομοιώνει το μαγνήσιο από τα τρόφιμα ως μέρος του ολικού οργανικού συμπλόκου του. Όταν το ίδιο το τρόφιμο έχει ανεπαρκή ανοργανοποίηση, ενεργοποιείται ο μηχανισμός “προηγμένης πρόσληψης” του μεταβολισμού. Εξηγεί γιατί τα παιδιά μπορεί να θέλουν να φάνε κιμωλία και οι έγκυες γυναίκες αισθάνονται την ανάγκη να συμπεριλάβουν περισσότερα αλμυρά προϊόντα στο καθημερινό τους μενού. Το μαγνήσιο δημιουργεί μια άλλη θετική παρενέργεια – ότι η αντίληψη “νόστιμο νερό”, τόσο πολύ μας άρεσε,  χάρη στην εξέλιξη.

 

Για να εξισορροπήσουμε αυτές τις καθημερινές ελλείψεις και για να διατηρήσουμε τις ευρέως αναγνωρισμένες προσδοκίες γεύσης του νερού, προσθέσαμε στο φίλτρο αντικατάστασης ένα ποιότητό ορυκτό τροφίμων. Τα ορυκτά εκπέμπουν απαλά το μαγνήσιο και τελειοποιούν την εντύπωση από κάθε γουλιά νερού που πίνετε. Το μαγνήσιο στο νερό είναι καλά αφομοιωμένο από το σώμα, βελτιώνοντας τη λειτουργία της καρδιάς, των νεύρων, του μεταβολισμού και πολλά άλλα συστήματα.

 

Ορισμένοι κατασκευαστές αναφέρουν προηγμένες θεραπευτικές ιδιότητες του μαγνησίου, το οποίο αφορά περισσότερο την εμπορία και όχι την επιστημονική έρευνα. Το νερό με μαγνήσιο θα υποστηρίξει αποτελεσματικά την υγιεινή σας δέσμευση ζωής, αλλά μερικές μπανάνες την ημέρα θα σας προσφέρουν περισσότερο μαγνήσιο από την καθημερινή συνιστώμενη πρόσληψη νερού μαγνησίου. Η ισορροπημένη διατροφή σας είναι το αληθινό κλειδί και η Aquaphor είναι εδώ για να συμπληρώσει και να σας βοηθήσει να το φτιάξετε.

 

Οι θέσεις του AquaphorScience δημιουργούνται από τους συναδέλφους μας  οι οποίοι μοιράζονται ιδέες για δημοφιλείς ιδέες και μύθους γύρω από το πόσιμο νερό

 

Επιμέλεια:

©  AQUAPHOR SCIENCE – www.aqua4.gr

 

Περισσότερα άρθρα...