Τι δεν αναφέρουν οι έμποροι τηλεπωλήσεων για τα φίλτρα νερού

Τι δεν αναφέρουν οι έμποροι τηλεπωλήσεων για τα φίλτρα νερού

AQUAPHOR SCIENCE   Τεχνολογία    Ομορφιά   Σπίτι      Υγεία

Τι δεν αναφέρουν οι έμποροι φίλτρων νερού τηλεπωλήσεων. 

17 λόγοι που θα πρέπει να λάβουν υπόψιν οι καταναλωτές για την σωστή ενημέρωση μέσω της έγκυρης επιστημονικής γνώσης, για ασφαλές, καθαρό νερό.

 

1. Το ανοξείδωτο φίλτρο είναι το καλύτερο – ΛΑΘΟΣ!  

– Τα ανοξείδωτα (χειρουργικό ατσάλι όπως  αναφέρεται από εμπόρους) αν και ασφαλές υλικό για το πόσιμο νερό, δεν είναι το καλύτερο. Δεν ενδείκνυται σε περιοχές με  αυξημένη αλατότητα λόγω πιθανής διάβρωσης (pitting)  όπως της ηλεκτροχημικής.

Το ανοξείδωτο είναι ιδανικό υλικό για διάφορες άλλες ανάγκες, όπως στα οικιακά σκεύη, ωστόσο η διαφορά έγκειται στο εξής:  Στο εσωτερικό των φίλτρων υπάρχουν υψηλές πιέσεις, παρουσία αλάτων και έλλειψη αέρα που μπορούν να δημιουργήσουν κάποια μορφή διάβρωσης.

Τα ειδικά πλαστικά όπως τοποθετούνται  πλεον και στο δίκτυο ύδρευσης σε αναπτυγμένες χώρες, είναι καλύτερο υλικό για την διανομή του νερού, δεν σκουριάζει δεν διαβρώνεται.

Ωστόσο οι ανοξείδωτες συσκευές γεμίζουν άλατα μακροχρόνια στο σπείρωμα περιστροφής, για το άνοιγμα της συσκευής. Τα ανοξείδωτα φίλτρα της aquaphor διαθέτουν προηγμένο μηχανισμό με περιστρεφόμενο μοχλό για την αποφυγεί αλάτων μακροχρόνια.

 

2. Είναι Συσκευές (καμπάνα) ή το ανταλλακτικό φίλτρο περικλείεται από δοχείο, άρα δεν τηρούν τα τελευταία & πιο αυστηρά πρότυπα πιστοποιήσεων της Ε.Ε.

Νεότερες και πιο αυστηροί φορείς πιστοποιήσεων,  πιστοποιούν φίλτρα τα οποία το νερό εισέρχεται απευθείας στα ανταλλακτικά χωρίς να υπάρχει δοχείο, όπως δεν έχουν δοχείο τα περισσότερα φίλτρα νερού AQUAPHOR πλεον, όπως και τα άνω πάγκου βρύσης AQUAPHOR Topaz & Modern  και κάτω πάγκου σειρά Crystal. Φίλτρα τηλεπωλήσεων διαθέτουν δοχείο και χρήζει απολύμανση του σκεύους ανα χρονικά διαστήματα.

Υπάρχουν σημεία σχετικά με τις πιστοποιήσεις, όπως το παραπάνω, που αναδυκνύουν ότι η αξιοπιστία και ποιότητα των φίλτρων επιβεβαιώνεται από τους ανάλογους φορείς και όχι από ανεξάρτητα πανεπιστήμια που δεν φέρουν νομοθετικό ή πλαίσιο σε επίπεδο εξιδίκευσης στα φίλτρα νερού. Έτσι μια χημική ανάλυση του νερού εγκεκριμένη από πανεπιστήμιο μπορεί να είναι αποδεκτή και έγκυρη, αλλα δεν εγγυάται την ολική συμπεριφορά του φίλτρου και της μακροχρόνιας χρήσης και αξιοπιστίας αντίστοιχα.

 

3. Η αρχιτεκτονική της λειτουργίας τους δεν είναι τεχνολογικά προηγμένη. 

Τα ανταλλακτικά τους δεν πληρούν τις τελευταίες και πιο αυστηρές πιστοποιήσεις όπου το εσωτερικό του φίλτρου δεν ενδείκνυται να έρχεται σε επαφή με τον αέρα αλλα παράλληλα ούτε ο καταναλωτής να έρχεται σε επαφή με το χέρι του,  για την μικροβιολογική προστασία στο εσωτερικό του φίλτρου. Δυστυχώς ακόμα υπάρχουν έμποροι τηλεπωλήσεων που παραπέμπουν τους καταναλωτές να καθαρίζουν το κεραμικό τους φίλτρο σε συχνότητα με σφουγγάρι, κάτι φυσικά λιγότερο ασφαλές για την μακροχρόνια χρήση του φίλτρου καθώς γίνεται πιο επιρρεπής σε ρύπους. Ωστόσο οι καταναλωτές δεν λαμβάνουν υπόψιν ότι υπάρχουν στοιχεία όπως τοξίνες που είναι μικρότερες από 0.5mc όπως μικρότεροι σε μέγεθος είναι και οι Ιοί που φτάνουν σε μέγεθος 0,025 μm μέχρι 0,25 μm. Τα φίλρα νερού AQUAPHOR διαθέτουν την τεχνολογία HSS που προφυλάσει από επικίνδυνους μολυσματικούς παράγοντες που απορροφώνται κατά τη διάρκεια λειτουργίας του φίλτρου από την επαφή με τον καταναλωτή.

 

4. Το καλό φίλτρο νερού δεν σημαίνει πόσα micron είναι.

Η AQUAPHOR χρησιμοποιεί περισσότερες από 130 τεχνολογίες στα φίλτρα της, για τον ασφαλή και αποτελεσματικό καθαρισμό του νερού. Η πυκνότητα είναι απλά ένας παράγοντας. Παράδειγμα για την κατακράτηση υψηλής σκληρότητας ούτε το 0.1mc ούτε το 1 mc θα κατακρατήσει. Η ρητίνη που περιέχεται σε κάποιο αποτελεσματικό  φίλτρο, ειναι χαμηλής πυκνότητας πολύ μεγαλύτερη και από 10mc.

 

5. Το 0.1mc δεν έχει ικανοποιητική ροή. –  ΛΑΘΟΣ ! 

Η Σειρά AQUAPHOR Crystal στα φίλτρα νερού κάτω πάγκου αποδίδουν 2-3 λίτρα ανα λεπτό, όσο περίπου και ενα φίλτρο 0.5mc ή ακόμη και 1 mc.  Το 0.1mc  θα μπορούσε να είχε χαμηλή ροή αν το τοποθετούσαμε σε δίκτυο κεντρικής παροχής και χωρίς προφίλτρο, όπου και θα ήταν εύκολα να κλείσουν οι πόροι του από τα ιζήματα με την αυξημένη καθημερινή ποσότητα νερού.

 

6.Φίλτρα τηλεπωλήσεων είναι κατασκευασμένα με απλό φαρμακευτικό άνθρακα

Ωστόσο βλέπουμε ακόμη και κεραμικά φίλτρα ή με απλό συμπαγή άνθρακα να προτείνονται ως ιδανικά.  Οι 2 αυτές τεχνολογίες στα φίλτρα νερού πλεον, έχουν ξεπεραστεί, καθώς νέες τεχνολογίες έχουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Μία από αυτές τις τεχνολογίες είναι και ο μεμβρανώδης άνθρακας που προσαρμόζει στα φίλτρα της η AQUAPHOR, όπου είναι επιστημονικά τεκμηριωμενο αποτελεσματικότερος, αντιμικροβιακός και δεν αναπτύσονται μικρόβια στο εσωτερικό του φίλτρου.

 

7.  Η πλάνη του αντιμικροβιακού φίλτρου νερού. 

Τα φίλτρα φιλτράρουν το νερό  δεν το απολυμαίνουν, ωστόσο μας προσφέρουν καποια επιπλέον αντιμικροβιακη προστασία.  Βάσει νομοθεσίας αλλα και αποτελεσματικότητας,  η απολύμανση ορίζεται και πρέπει να γίνεται με χλωρίωση.  Το αντιμικροβιακό φίλτρο είναι επίσης όρος που αφορά την μή ανάπτυξη μικροβίων στο εσωτερικό του φίλτρου και με τον μή τεκμηριωμένο επιστημονικό ισχυρισμό ότι <έχουν χαλκό και σκοτώνουν τα μικρόβια από το νερό> είναι λάθος και μπορεί να αποβεί και επικίνδυνο για τους καταναλωτές. Καθώς ο χαλκός χρειάζεται κάποια λεπτά να παραμείνει στο νερό για να σκοτώσει κάποια μικρόβια, ορισμένες εταιρίες αναφέρουν 1 ή 2 ώρες , κάτι που από μόνος του ο ισχυρισμός αυτός τεκμηριώνει την μή αποτελεσματικότητά του στα μικρόβια. Το φίλτρο της βρύσης είναι τρεχούμενο και δεν προυπάρχει αυτός ο χρόνος για να είναι και αποτελεσματικό.  Επίσης υπάρχουν μικρόβια που ο χαλκός δεν τα εξοντώνει, για τους 2 παραπάνω λόγους οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερο προσεκτικοί.

 

 

8. Έχουν υψηλό κόστος ανταλλακτικών !  

 

9. Τα πειράματα αφορούν μόνο το χλώριο ή το χώμα

Υπάρχουν εκατοντάδες, αμέτρητοι ρύποι, ραδιενεργά, μικρόβια που με ενα απλό τεστ χλωρίου δεν μπορεί να εξασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα, επίσης η αποτελεσματικότητα του απλού φαρμακευτικού άνθρακα έχει μειωμένη απόδοση σε βάθος χρόνου σε σύγκριση με τον μεμβρανώδη άνθρακα, σύμφωνα με τα πρότυπα NSF. Έτσι η αποτελεσματικότητα έχει περιορισμένο χρόνο απόδοσης.

Επίσης τα φίλτρα απλού άνθρακα ή κεραμικών ή Ζεόλιθου και Αραγωνίτη δεν αφαιρούν κάποια επιβαρυντικά στοιχεία στο νερό είτε γιατί αυτά τα στοιχεία είναι λιγότερο από 0.1mc, όπως η αλατότητα από Χλωριούχο Νάτριο, όπου μπορεί να συναντήσουμε σε ορισμένες περιοχές ανα την Ελλάδα, είτε λόγω της αποτελεσματικότητας καθαρισμού που έχει το φίλτρο, παράδειγμα υψηλή σκληρότητα που συναντάμε σε περιοχές όπως η βόρεια Ελλάδα και νησιωτικές περιοχές που μπορεί να φτάσει και τα 500 mg/l CaCO3 δεν μπορεί να είναι εμφανές από τέτοια πειράματα όπως και δεν μειώνεται με 1 φίλτρο απλού άνθρακα. Άρα ο ισχυρισμός προσφέρουμε ενα υπέρογκο ποσό  αν βρεθεί καθαρότερο νερό είναι μια παραπληροφόριση προς τους καταναλωτές, όπως και τα ενδεικτικά πειράματα δεν μπορούν να είναι κριτήριο καθαρότητας του νερού ούτε μετρητές TDS μπορούν να είναι κριτήριο. Ενας μετρητής TDS δεν συμπεριλαμβάνει όλα τα στερεά, όπως στερεά που δεν είναι αγώγιμα, επίσης δεν συμπεριλαμβάνει κάποιους ρύπους όπως οι τοξίνες, τα μικρόβια, τα ραδιενεργά.

 

10. Πρόκειται για εμπορικές εταιρίες χωρίς επιστημονικό υπόβαθρο. 

Πολλές εταιρίες τηλεπωλήσεων βασίζονται στο εμπορικό μέρος του προιόντος  για την αγορά φίλτρου από τον καταναλωτή, δεν είναι λίγες οι φορές που υπήρξαν προστίματα λόγω κακής ποιότητας αλλα και επικινδυνότητας για τον καταναλωτή από κάποιο προιόν, αλλα και από λανθασμένες τακτικές προώθησης και έχουν αποδοθεί προστίματα από τον ΕΟΦ και από φορείς προστασίας του καταναλωτή.

Ενδεικτικά παραδείγματα παραπληροφόρισης από εταιρίες τηλεπωλήσεων.

– Γνωστή εταιρία τηλεπωλήσεων προτείνει φίλτρο νερού απόσταξης σε επιβαρυμένα νερά ή νερά με πολλά άλατα, κάτι επικίνδυνο για τον οργανισμό η μακροχρόνια κατανάλωσή του , καθώς είναι νερό χωρίς άλατα και με πολύ χαμηλό PH εκτός ορίων βάσει νομοθεσίας.

– Οζονοποίηση για την θεραπεία ασθενειών και απολύμανση του νερού, πλέον κρατικοί φορείς έχουν απαγορεύση τις διαφημίσεις τέτοιων προιόντων και έχουν αποδώσει τα ανάλογα πρόστιμα για την προστασία του καταναλωτή. Καθώς σε καμία επιστημονική έρευνα δεν υπάρχει το τεκμήριο για κάποια θεραπεία, αλλα και δημιουργεί υποπροιόντα στο νερό – τοξίνες.

– Τα φίλτρα νερού κεντρικής παροχής μπορούν να δημιουργήσουν ακαθαρσίες και μικρόβια στο δίκτυο ύδρευσης σε οικιακό χώρο.  – ΛΑΘΟΣ !

Υπάρχουν δίκτυα στην Ευρώπη όπου λόγω υψηλής καθαρότητας του νερού και αρτιότητας στο δίκτυο ύδρευσης, δεν χλωριώνονται.

Υπάρχουν μεγάλοι οργανισμοί – Εταιρίες – Νοσοκομεία που διαθέτουν φίλτρα νερού κεντρικής παροχής με απόλυτη ασφάλεια.

Τα φίλτρα νερού κεντρικής παροχής χρησιμοποιούνται δεκαετίες από παρα πολλές εταιρίες από εκατομμύρια καταναλωτές με απόλυτη ασφάλεια,  επίσης διαπιστωμένο και ασφαλές από αμέτρητες χημικές αναλύσεις.

 

11. Τα άλατα χρειάζονται στο νερό…ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ

Καθώς πολλές από αυτές τις εταιρίες δεν εμπορεύονται φίλτρα αποσκλήρυνσης και δεν είναι κατασκευαστές , δεν έχουν λύσεις και προιόντα για την κατακράτηση αλάτων, παραπληροφορούν ότι τα άλατα οποιασδήποτε σκληρότητας χρειάζονται στο νερό. Τα πολλά άλατα επιβαρύνουν τον οργανισμό, κυρίως στην νεφρική λειτουργία αλλα κάνουν και πιο δύσπεπτο το νερό και καταστρέφουν τις οικιακές συσκευές μας. Ωστόσο ένας από τους επιστημονικά τεκμηριωμένους λόγους που η υψηλή σκληρότητα είναι επιβαρυντική, είναι για την επιβάρυνση που προκαλεί στην νεφρική λειτουργία,  εχει παρατηρηθεί σε περιοχές με υψηλή αλατότητα, οι καταναλωτές σε ποσοστό 1 ή περισσότερες φορές να επισκεφτούν κάποιο νοσοκομείο για την αφαίρεση πέτρας. Η υψηλή σκληρότητα είναι 1 βασικός παράγοντας.  Ωστόσο και επίσημα το μαλακό νερό ενδείκνυται από επίσημους φορείς, η ιδανική σκληρότητα είναι μεταξύ 80-150 mg/l CaCO3. Αυτό το βαθμό σκληρότητας έχουμε σε λίγες περιοχές στην Ελλάδα όπως έχει και το νερό της Αθήνας. Ωστόσο οι νησιωτικές περιοχές, στην Θεσσαλονίκη, την Κρήτη, την Ρόδο, την Κύπρο, την Κέρκυρα και σε άλλες περιοχές, η σκληρότητα υπερβαίνει τα 300-400 mg/l CaCO3  Ωστόσο σκληρότητες που τήνουν κοντά στα 150mg/l CaCO3 (200 ή και 250) δεν θεωρούνται επιβαρυντικές.  Σημείωση: Τα φίλτρα νερού Άνθρακα & κεραμικών  δεν αφαιρούν την σκληρότητα και γενικότερα την παροδική ή μόνιμη σκληρότητα !

 

12. Μπορεί ενα προιόν να πωλείται 15 και 20 φορές κάτω από την αξία του ;

Μπορεί ένα φίλτρο να έχει αξία 1500€ ή 2000€  και να  πωλείται 15 ή 20 φορές κάτω από την τιμή του  όπως αναφέρουν κάποιοι τηλεπωλητές ;  Ίσως τίθεται θέμα αξιοπιστίας της εκάστου εταιρείας.

 

13. Έχουμε το ποιοτικότερο νερό στην Υφήλιο !  Η τρομοκρατία των εταιριών τηλεπωλήσεων.

Το νερό της Ελλάδας σύμφωνα με επίσημες παγκόσμιες έρευνες κατατάσσεται στα πιο ποιοτικά νερά,  αλλα επιβεβαιώνεται και από τις χιλιάδες χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις που έχει η AQUAPHOR αναρτημένες στον επίσημο ιστότοπο από επίσημους φορείς:  Δείτε εδώ τον χάρτη με τις αναλύσεις ανα περιοχή στην Ελλάδα. Δεν είναι ωφέλιμο να τρομοκρατούνται οι καταναλωτές από τις διάφορες εταιρίες με σκοπό την άυξηση των πωλήσεών τους. Ωστόσο υπάρχει ένα μικρό ποσοστό σε κάποιες περιοχές στην Ελλάδα που το νερό είναι χαμηλής ποιότητας ή μή πόσιμο. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια οι φορείς επεξεργασίας του νερού αλλα και οι νεότερες δομές που έχουν δημιουργηθεί, έχουν καλύψει το μεγαλύτερο μέρος προβλήμάτων σχετικά με την ποιότητα του νερού και πλέον φτάνει στην βρύση κάθε καταναλωτή με ασφάλεια. Υπήρχαν περιοχές πριν 5 ή περισσότερα χρόνια, με μεγαλύτερα προβλήματα ποιότητας νερού όπου στις  περισσότερες από αυτές τις περιοχές έχει βελτιωθεί και είναι καθαρό και πόσιμο το νερό,  όπως σε περιοχές:  Λάρισα, Κόρινθος, Χαλκιδική,  Θεσσαλονίκη, Λαμία, Καστελλόριζο κ.α. περιοχές.

Ωστόσο να επισημάνουμε ότι η Ελλάδα διαθέτει  καρυφαίες εταιρίες επεξεργασίας του νερού όπως η ΕΥΔΑΠ, η ΕΥΑΘ η ΔΕΥΑ  με υψηλό τεχνολογικό και επιστημονικό επίπεδο κάτι το οποίο είναι  αναγνωρισμένο παγκοσμίως.

 

14. Το 0.1 micron θα κατακρατήσει χρήσιμα ιχνοστοιχεία !

Θα μπορούσε να ήταν λάθος άποψη μαθητή γυμνασίου. Από το σχολείο γνωρίζουμε, εδώ και δεκαετίες, με απλά επιστημονικά δεδομένα ότι Το Νάτριο, Το κάλιο, Το Μαγνήσιο και άλλα χρήσιμα ιχνοστοιχεία είναι πολύ μικρότερα από το 0.1mc. Το 0.1mc θα ήταν προτιμότερο από ενα φίλτρο 0.5 ή 1 micron σε περίπτωση μή επαρκούς χλωρίωσης αλλα και μια επιπλέον προστασία σε μικροβιολογικούς ρύπους σε περίπτωση αυξημένων ιζημάτων(χώμα) από κάποιο  σπάσιμο σωληνώσεως του δικτύου ύδρευσης όπου μπορούν να εισέλθουν ιζήματα αλλα και μικροοργανισμοί όπου το ποσοστό χλωρίου δεν θα ήταν επαρκές.

 

15. Το υπέρογκο ποσό που υπόσχονται αν βρεθεί καθαρότερο νερό ! 

Τίθεται το ζήτημα…έχει επιστημονική βαρύτητα;  Ενα φίλτρο δεν μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του νερού σε κάποιους παραμέτρους.  Είναι παράμετροι όπως η αλκαλικότητα (O.R.P) η αναλογία χρήσιμων ιχνοστοιχείων όπως μαγνήσιο και ασβέστιο κ.α.  που το φίλτρο δεν μπορεί να επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό.

Επίσης τα φίλτρα απλού άνθρακα δεν αφαιρούν κάποια επιβαρυντικά στοιχεία στο νερό είτε γιατί αυτά τα στοιχεία είναι λιγότερο από 0.1mc, όπως η αλατότητα από Χλωριούχο Νάτριο, όπου μπορεί να συναντήσουμε σε ορισμένες περιοχές ανα την Ελλάδα, είτε λόγω της ιδιότητας του συστατικού του φίλτρου, παράδειγμα υψηλή σκληρότητα που συναντάμε σε περιοχές όπως η βόρεια Ελλάδα και νησιωτικές περιοχές που μπορεί να φτάσει και τα 500 mg/l CaCO3. Άρα ο ισχυρισμός προσφέρουμε ενα υπέρογκο ποσό αν βρεθεί ποιοτικότερο νερό  είναι μια παραπληροφόριση προς τους καταναλωτές όταν το φίλτρο απλά είναι 1 φίλτρο άνθρακα ακόμη και 0.1mc

 

 

16. Είμαστε Ελληνική εταιρία στηρίξτε μας ! Είμαστε Αμερικάνικη εταιρία άρα και αξιόπιστη.

 

Αν όχι όλες οι εταιρίες στην Ελλάδα, τουλάχιστον οι περισσότερες , βρίσκονται στην Ελλάδα και εργάζονται Έλληνες εργαζόμενοι, άρα στηρίζουμε εξίσου σημαντικά την Ελληνική οικονομία και τους Έλληνες εργαζόμενους. Ωστόσο τα υλικά κατασκευής σε όλα τα φίλτρα νερού προέρχονται από χώρες του εξωτερικού, άρα και αυτό το σημείο δεν διαφέρει.

Στην AQUAPHOR εργάζονται εκατοντάδες Έλληνες εργαζόμενοι από τους χιλιάδες στο σύνολο, και όχι μερικές δεκάδες όπως σε εταιρίες τηλεπωλήσεων, με επίσημα στοιχεία από τους ανάλογους τηλεπωλητές.

Η χώρα κατασκευής των φίλτρων σε σχέση με την ποιότητά τους είναι σίγουρα σχετικό ζήτημα. Ωστόσο η AQUAPHOR παρουσιάζει λεπτομερώς όλα τα στάδια παραγωγής των φίλτρων της , τα συστατικά και τις τεχνολογίες, τα υπερσύγχρονα εργοστάσια σε Η.Π.Α Ρωσία, Εσθονία  και με δημοσιοποιημένα βίντεο των εργοστασίων και των συνθηκών παραγωγής. Ωστόσο φίλτρα τηλεπωλήσεων δεν έχουν παρουσιάσει ποτέ τα εργοστάσια κατασκευής όπως και κανείς φορέας δεν έχει πιστοποιήσει την διαδικασία παραγωγής τους, όπως συμβαίνει με την AQUAPHOR με φορείς όπως η SEDEX που εγγυάται την διαδικασία παραγωγής.

Κάτι τέτοιο παραπέμπει σε εταιρίες φασόν και εταιρίες που απλά συναρμολόγούν τα μέρη του φίλτρου και δεν είναι κατασκευαστές. Επίσης εταιρίες όπως και η AQUAPHOR διαθέτουν στις μονάδες κατασκευής , δεκάδες είτε εκατοντάδες χημικούς και επιστήμονες για την ασφάλεια και την ποιότητα των φίλτρων, εταιρίες τηλεπωλήσεων, με χαμηλό αριθμό εργαζομένων σύμφωνα με τα δεδομένα από τις ίδιες τις εταιρίες , καθιστά  αδύνατων να υπάρχει επαρκές επιστημονικό ανθρώπινο δυναμικό για την μέγιστη προστασία.

 

17. Ζεόλιθος & Αραγωνίτης, νέες τεχνολογίες,  με βάση τα πετρώματα, αλλα όχι ικανοποιητικές για τις ανάγκες του καταναλωτή.

Αν και οι τεχνολογίες φίλτρων με ζεόλιθο και Αραγωνίτη έχουν κάποια ορισμένη αποτελεσματικότητα, ωστόσο δεν είναι επαρκές να εξασφαλίσουν στο 100% την κατακράτηση συγκεκριμένων ρύπων για το πόσιμο νερό , τόσο σε επίπεδο αλατότητας, όσο και χημικών και μικροβιολογικών παραμέτρων. Επίσης δεν έχουμε επιστημονικές μελέτες για την ασφάλειά τους τις τελευταίες δεκαετίες.

Φιλτρα νερου Aquaphor A5 | 100% κατακράτηση από άλατα, χλώριο, βαρέα μέταλλα
PlayPlay
www.aquaphor.gr Κατασκευή των φίλτρων AQUAPHOR - Water Filters | Production
PlayPlay
Ανταλλακτικτικό φίλτρο νερού Α5 με μαγνήσιο -
PlayPlay
Ανταλλακτικτικό φίλτρο νερού Α5 με μαγνήσιο
PlayPlay
Φιλτρα νερου AQUAPHOR - Κανατα Provance
PlayPlay
Η συγκριση των φίλτρων νερού AQUAPHOR και η ξεκάθαρη υπεροχή σε συγκριτικό με άλλες τεχνολογίες
PlayPlay
previous arrow
next arrow
Shadow

Επιμέλεια:

© AQUAPHOR SCIENCE – www.aqua4.gr

Περισσότερα άρθρα...

aquaphor
aquaphor company

AQUAPHOR

Newsletter

λάβετε νέα & προσφορές