Κανάτα με φίλτρο νερού Aquaphor Orlean 4.2L
Καλύτερη από Γυάλινη, Πλαστική & Ανοξείδωτη κανάτα 

  • ΕΑ & BPA Free – Δεν εκκρίνει Δισφαινόλη
  • Ανθεκτικό σε θερμοκρασίες
  • Είναι Οικολογική – Ανακυκλώσιμη – Με σεβασμό στο περιβάλλον
  •  Εξαιρετική αντοχή στην κρούση
  • Το καλύτερο υλικό για την διατήρηση του νερού
  • Πιο ελαφρυά από γυαλί & ασφαλής η χρήση της για παιδιά
  • Πιστοποιημένη και εγκεκριμένη από FDA – NSF – TUV/ISO
  • Χωρίς να μένει θαμπή μετά το πλύσιμο, χωρίς να διαβρώνεται με τα χρόνια
tritan logo

Τι θα γίνει αν πυροβολήσουμε & χτυπήσουμε με σφυρί την κανάτα με φίλτρο AQUAPHOR

Κανάτα με φίλτρο νερού AQUAPHOR | Παρουσίαση & τρόπος 1ης χρήσης

Κανάτα με φίλτρο νερού AQUAPHOR | Πείραμα αποτελεσματικότητας

Η δημοφιλέστερη & κομψότερο κανάτα με φίλτρο νερού…είναι εδώ !

Περιγραφή με 3 λέξεις: Κομψή, Αποτελεσματική, Όμορφη συνήθεια

Κανάτα με φίλτρο νερού Aquaphor Orlean 4.2L  συμπεριλαμβάνεται στην αγορά του προϊόντος 3 ανταλλακτικά A5

check Αφαιρεί τη σκληρότητα, το χλώριο & τα βαρέα μέταλλα   check  Σε πανέμορφο λευκό, Μπλέ, Βυσσινή & Μαύρο χρώμα

check  Δεν απαιτείται σύνδεση με την παροχή νερού    check  Εύκολη στη χρήση: ακόμη και για παιδιά

check  Υπέροχος Σχεδιασμός   check Παράγεται από πιστοποιημένα υλικά ειδικά για τρόφιμα BPA free


Μας προσφέρει υπέροχο, γευστικότατο νερό, με ευχάριστο design και είναι πανεύκολη στη χρήση. 

Η Κανάτα είναι πολύ βολική για το σπίτι, απαραίτητη και για μικρά παιδιά !  Ωστόσο είναι χρήσιμη και για το γραφείο, για το εξοχικό και είναι πολύ καλή επιλογή για δώρο. Αφαιρει: χλώριο 100%, φυτοφάρμακα 99%, βαρέα μέταλλα 95+% μικρόβια, βακτηρίδια την κακοσμία & την γεύση, μειώνει τα άλατα αφήνοντας τις ανόργανες ουσίες, απαραίτητες για τον άνθρωπο.

Με το Α5 ανταλλακτικό εμπλουτίζει το νερό με μαγνήσιο και μας προσφέρει παράλληλα ισχυρή αποσκλήρυνση,  ακόμη και για πολύ σκληρά νερά όπως το νερό της Κρήτης, της Κύπρου, της Εδεσσας, της Ρόδου και άλλων περιοχών. 

Στην αγορά του προϊόντος συμπεριλαμβάνονται 1 κανάτα AQUAPHOR Orlean με 3 ανταλλακτικά  A5  και παράδοση  σε 24-48 ώρες στο χώρο σας με δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα & Κύπρο

+ 2 Χρόνια Εγγύηση καλής λειτουργίας & άμεση αντικατάσταση με δωρεάν μεταφορικά με το AQUAPHOR Care Plan


filtra neroy gia trofima

Καθαρό νερό και στα τρόφιμα.

Ο ωραιότερος τρόπος να απολαύσης καθαρό νερό… με την κανάτα AQUAPHOR Orlean ωστόσο μπορείτε να την κάνετε χρήση και για το πλύσιμο των τροφίμων. Η συνολική χωρητικότητα καθαρού φιλτραρισμένου νερού ανέρχεται στα 2 λίτρα . Η διάρκεια  για να γίνει ενα γέμισμα 2 λίτρων ανέρχεται περίπου σε 2-5 λεπτά.

 

φιλτρα νερου για παιδια

Απαραίτητη σε κάθε ηλικιακή ομάδα.

Το νερό που καθαρίζεται από τα  φίλτρα Aquaphor, συνιστάται για τις παιδικές τροφές. Η Υψηλή ποιότητα καθαρισμού, επιβεβαιώθηκε από δοκιμές που πραγματοποιούνται στο Ινστιτούτο Τοξικολογίας από το Ρωσικό Υπουργείο Υγείας και συνιστάται για χρήση στην παρασκευή παιδικών τροφών. * Σύμφωνα με τις δοκιμές αντοχής: GOST R 51872-2002 και την αντίστοιχη NSF 42 και 53 Πιστοποιητικό ποιότητας NSF.Διαβάστε εδώ περισσότερα σχετικά με τα προιόντα και τις τεχνολογίες της AQUAPHOR 

Η κατανάλωση καθαρού νερού καθιστά απαραίτητη την χρήση φίλτρου,  νερό καθαρό  και  ευεργετικό σε κάθε ηλικιακή ομάδα, σε αθλητές, σε ηλικιωμένους, κατα την κύηση-γαλουχία, καθώς παρεμποδίζει την εισχώρηση βαρέων μετάλλων, του χλωρίου, των μικροβίων, βακτηριδίων και άλλων επιβαρυντικών ρύπων στον οργανισμό μέσω του νερού.

 

Φίλτρα νερού AQUAPHOR BPA freeΠαρασκευάζεται από φυσικά συστατικά.
Χωρίς συνθετικά BPA Free, δεν έχει καμία αντένδειξη, προορίζεται για κάθε ηλικιακή ομάδα, παιδιά, ηλικιωμένους, για κάθε οικογένεια. Είναι πιστοποιημένο, μή τοξικό, υποαλλεργικό. Το φίλτρο είναι κατασκευασμένο να φιλτράρει κρύο νερό – θερμοκρασία δωματίου έως 40-45 βαθμούς κελσίου, είναι φυσικό προϊόν, από φυσικό άνθρακα καρύδας, όπου & θεωρείται η καλύτερη και ασφαλέστερη ποιότητα για την φίλτρανση του νερού τις τελευταίες δεκαετίες, σε σύγκριση με τεχνολογίες όπως Aραγωνίτη, KDF,απλού Ανθρακα, Xαλαζία κ.α. 

Κορυφαία ποιότητα & Τεχνολογία !

nsf filtra nerou

Πιστοποιημένο προϊον 

Η επιβεβαίωση της ποιότητας & αποτελεσματικότητας επιβεβαιώνεται από αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις, όπου το καθιστούν απόλυτα ασφαλές και απαραίτητο. Δεν αφαιρεί τα χρήσιμα ιχνοστοιχεία για τον οργανισμό. 

 

brabeio-kaluterou-filtrou-nerou

Προϊόν της χρονιάς 2012 !

Διεθνής διάκριση  που έγινε το 2012 σε συγκριτικό με άλλους κατασκευαστές. Με βραβείο αποτελεσματικότητας & ποιότητας καλύτερου φίλτρου νερού. Επίσημα αποτελεσματικότερο φίλτρο από κρατικούς και ιδιωτικούς αναγνωρισμένους φορείς και εμπειρογνώμονες. (Kόμκον-Nίλσεν-test.de)

 

test water filtersΝο 1 Φίλτρο στην Γερμανία σύμφωνα με το test.de

Τα φίλτρα νερού AQUAPHOR έχουν διακριθεί ως τα αποτελεσματικότερα και ασφαλέστερα σύμφωνα με το test.de σε συγκριτικό μεταξύ 10 διαφορετικών, δημοφιλέστερων φίλτρων νερού στην Γερμανική αγορά.

 

sigkrisi filtra nerou aquaphor

Κορυφαία ποιότητα & αποτελεσματικότητα με μεμβρανώδη ενεργό συμπαγή άνθρακα…και τεχνολογίες που κάνουν την διαφορά !

Ο απλός φαρμακευτικός ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι πλέον παρελθόν ! 

Η AQUAPHOR καθοδηγεί στις νέες τεχνολογίες για την πιο αποτελεσματική φίλτρανση και το καθαρότερο νερό.

Τα φίλτρα περιέχουν μεμβρανώδη ενεργό συμπαγή άνθρακα καρύδας με  aqualen και  hollow fiber (μικροσκοπικές ίνες 800 φορές λεπτότερες από μια ανθρώπινη τρίχα) Η τεχνολογία DFS που προσαρμόζει και η AQUAPHOR Provance μας εξασφαλίζει την παρεμπόδιση ανάπτυξης μικροβίων στο εσωτερικό του φίλτρου. Η τεχνολογία IAM ,  εξασφαλίζει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα  καθώς γίνεται κατακράτηση των βλαβερών στοιχείων από το νερό, χωρίς να δημιουργούνται “δίοδοι” στο εσωτερικό του φίλτρου μετά από μερικά λίτρα φιλτραρίσματος, όπως γίνεται με προγενέστερες τεχνολογίες με απλό ενεργό συμπαγή άνθρακα, αραγωνίτη κ.α.   *Σύμφωνα με τα πρότυπα NSF. 

Φίλτρα νερού AQUAPHOR για το χλώριοΚατακράτηση 100% του χλωρίου

Η κανάτα με φίλτρο νερού είναι ιδανική για το δίκτυο νερού της Ελλάδας & Κύπρου, καθώς κατακρατάει 100% το χλώριο που προσθέτουν οι αρμόδιοι φορείς επεξεργασίας νερού, για να εξασφαλίζεται η προστασία του από μικροβιολογικούς ρύπους κατα την μεταφορά του. Ωστόσο το χλώριο θα πρέπει να αφαιρεθεί πριν την κατανάλωση του νερού, ώστε το νερό να γίνει απόλυτα καθαρό και ευεργετικό, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του δικτύου της Ελλάδας έχει άριστη ποιότητα νερού σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα ποιότητας νερού ανα χώρα, από χημικές αναλύσεις που διεξάγει η AQUAPHOR ανα νομούς, από αναλύσεις που δεχόμαστε από καταναλωτές μέσω πιστοποιημένων χημείων αλλά και επίσημα από τους αρμόδιους φορείς. Ωστόσο η παρουσία χλωρίου, αλάτων και η παλαιότητα των σωληνώσεων στο δίκτυο ύδρευσης, καθιστούν απαραίτητη την παρουσία φίλτρου.

Φίλτρα νερού AQUAPHOR κατακράτηση βαρέων μετάλλωνΚατακράτηση σχεδόν στο 100% των βαρέων μετάλλων.

Το φίλτρο είναι επίσης απαραίτητο για την κατακράτηση βαρέων μετάλλων (αμίαντος, κάδμιο,χαλκός, αλουμίνιο,σίδηρος, μόλυβδος ) Η εισχώρησή τους στον ανθρώπινο οργανισμό δημιουργεί αρκετές & δυσάρεστες παρενέργειες για τον ανθρώπινο οργανισμό καθώς τα περισσότερα από αυτά λειτουργούν σαν ελεύθερες ρίζες με πολλές διαφορετικές αρνητικές ιδιότητες. Βαρέα μέταλλα συναντάμε συχνά  στο νερό δικτύου, είτε σε σταθερό βαθμό, είτε παροδικά,  λόγω της παλαιότητας των σωληνώσεων που υπάρχουν σε μεγάλο μέρος του δικτύου ύδρευσης. 

Φίλτρα νερού AQUAPHOR κατακράτηση βαρέων μετάλλωνΕλαφρύ νερό χωρίς άλατα.

Πολύ σημαντικός παράγοντας για να βάλουμε στην καθημερινότητά μας την κανάτα με φίλτρο νερού AQUAPHOR είναι τα άλατα. Περιοχές με αυξημένα άλατα την κάνουν απαραίτητη (με το ανταλλακτικο Α5) προστατεύοντάς την οργανική λειτουργία και κυρίως την νεφρική λειτουργία (όπως εμφάνιση λίθων)  όπου μπορεί να επιβαρύνει το σκληρό νερό, ωστόσο το ελαφρύ νερό  είναι πιο ευχάριστο στην γεύση, πιο εύπεπτο και χωρίς να μένουν επικαθιζήσεις αλάτων στις συσκευές μας όπως σε κάποιο βραστήρα, σε παιδικά σκεύη κλπ… Τα άλατα μετά την φίλτρανση ανέρχονται στα 90-140 CaCO3 mg/l , όσο κρίνεται απαραίτητο για τον ανθρώπινο οργανισμό, οι τιμές από 80-150 CaCO3 mg/l θεωρούνται Ιατρικά οι ιδανικότερες  σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία αλλά και σύμφωνα με επίσημες μελέτες από παγκόσμιους οργανισμούς.  Ελαφρύ καθαρό νερό , σαν το νερό πηγής.  

* Ενδεικτικά το νερό στο μεγαλύτερο μέρος της Αττικής έχει μέτρια σκληρότητα  <200ppm CaCO3 

* Ενδεικτικά το νερό στο μεγαλύτερο μέρος της Κρήτης, της Κέρκυρας, της ρόδου, της θεσσαλονίκης, της Πάτρας, της Έδεσσας έχει αυξημένη σκληρότητα  >250ppm CaCO3 

Σχετικά με τα ανταλλακτικά φίλτρα & τον τρόπο χρήσης

Unknown 1

Εύκολη τοποθέτηση – Οικονομική συντήρηση.

Τα ανταλλακτικά φίλτρα νερού A5 λειτουργούν με 4 στάδια φίλτρανσης  & έχουν διάρκεια χρήσης 350 λίτρα ή 2 μήνες ότι έλθει πρώτο. Ωστόσο και μέχρι τους 4 μήνες η κατακράτηση χλωρίου κυμαίνεται άνω του 80%Για μέγιστα αποτελέσματα & κατακράτηση του χλωρίου σχεδόν στο 100%, προτείνεται η αλλαγή των ανταλλακτικών να μήν υπερβαίνει τους 2 μήνες κυρίως αν γίνεται η χρήση από 2 ή περισσότερα άτομα.

Το κόστος ανταλλακτικών κυμαίνεται από 30-40€ ανα έτος

123
Εγγύηση ποιότητας …για πολλά χρόνια χρήσης. 

Η κανάτα δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη συντήρηση , χάρις την απλή λειτουργία της, παρα μόνον ο σωστός καθαρισμός της σε σωστή συχνότητα. Σε κάθε αντικατάσταση ανταλλακτικού φίλτρου νερού, μπορούμε να ξεπλένουμε με χλιαρό νερό, σαπούνι ή/και ξίδι το σκεύος,  για την απομάκρυνση των αλάτων αλλα και για να διατηρείται καθαρή. (όχι το ανταλλακτικό) Επίσης ο μετρητής έχει προδιαγραφές να λειτουργεί για πολλά χρόνια, ωστόσο έχετε 2 χρόνια εγγύηση με άμεση αντικατάσταση στο καπάκι σε περίπτωση φθοράς με  το πρόγραμμα AQUAPHOR Care Plan

Ιδανικό υλικό για την αποθήκευση πόσιμου νερού EA-BPA Free – Απλός & λειτουργικός σχεδιασμός  

Το σκεύος διαθέτει τις προδιαγραφές να είναι απόλυτα ασφαλές και μας εξασφαλίζει την χρήση του για πολλά χρόνια και είναι BPA free, σε αντίθεση με τις ανοξείδωτες συσκευές (από χειρουργικό ατσάλι ή μή)  που εκτός της συχνής ηλεκτροχημικής διάβρωσης τους,  κρίνεται απαραίτητη παροδικά και η απολύμανσή τους . Για αυτό η προτίμηση σε ειδικό πλαστικό BPA Free είναι η ιδανικότερη,  όπως εγκαθίσταται και σε όλα τα σύγχρονα δίκτυα νερού, όπως πλαστικά είναι και τα σωληνάκια διανομής του νερού.

μετρητης λιτρων φιλτραρισμενου νερου
Με μετρητή σε σχήμα πυξίδας για να σας υπενθυμίζει την αλλαγή των ανταλλακτικών

Στο επάνω μέρος της συσκευής, διαθέτει ενσωματωμένο μετρητή, για να αλλάζετε εγκαίρως τα ανταλλακτικά φίλτρα.  

 

Σε περίπτωση που δεν γίνει χρήση της κανάτας για περισσότερες από 4-5 ημέρες, προτείνεται να παραμείνει γεμάτη με νερό, πριν καταναλώσουμε πάλι το νερό, αδειάζουμε τα πρώτα 2 με 3 γεμίσματα.

Σε περίπτωση που δεν γίνει χρήση του φίλτρου για περισσότερες από 10-15 ημέρες, προτείνεται η αντικατάσταση των ανταλλακτικών.

Τα ανταλλακτικά που δέχεται η AQUAPHOR Orlean είναι από μεμβρανώδη συμπαγή ενεργό άνθρακα καρύδας. Οι τεχνολογίες:  ΙΑΜ   DFS  CFB  ΑQUALEN  HF   που διαθέτουν τεκμηριώνουν γιατί είναι οι πιο ασφαλείς και αποτελεσματικές από οποιαδήποτε άλλη τεχνολογία φίλτρου νερού κανάτας έως σήμερα.

Πιστοποιημένο προϊόν: Μή τοξικό, κλινικά ελεγμένο, υποαλλεργικό.  Αποτελεσματικότητα των φίλτρων -Tested and Certified by TUV Nord (Germany) NSF LGA & πιστοποιήσεις από ιδιωτικά εργαστήρια, όπου τεκμηριώνουν την αφαίρεση των ρύπων μέσα από χημικές αναλύσεις,

Προστατεύουμε το περιβάλλον  …με καθαρότερο νερό !

Με τις κανάτες με φίλτρο AQUAPHOR εξοικονομούμε χρήματα:


Φίλτρα νερού AQUAPHOR προστατευουμε το περιβαλλον

 Ενδεικτικό ετήσιο κόστος εμφιαλωμένου νερού για 2 άτομα:  πάνω από 350€  0.25€ Χ 4λίτρα/ημέρα Χ 365 ημέρες Υπολογίζεται ότι 1 στα 3 εμφιαλωμένα νερά υπάρχει χημική ή βακτηριδιακή μόλυνση αρκετά παραπάνω από τα επιτρεπτά όρια για τον ανθρώπινο οργανισμό  Υπάρχει επιπλέον ανάπτυξη βλαβερών στοιχείων στο νερό κατα την μεταφορά τους και την παρατεταμένη έκθεση τους στον ήλιο, αλλά και από τις εκκρίσεις της πλαστικής συσκευασίας.  Ωστόσο τα εμφιαλωμένα είναι τεράστια μόλυνση για το περιβάλλον από τις πλαστικές συσκευασίες. 

Ενδεικτικό ετήσιο κόστος της κανάτας με φίλτρο νερου για μια οικογένεια: 30-40€ ( 4-5 ανταλλακτικά τον χρόνο).  Η κανάτα με φίλτρο σε συνδυασμό με νερό δικτύου Δήμων-ΕΥΔΑΠ-ΕΥΑΘ μας προσφέρει καλύτερη ποιότητα νερού από τα εμφιαλωμένα, πεντακάθαρο, απαλλαγμένο 100% από το χλώριο β.Μέταλλα, άλατα και άλλα βλαβερά στοιχεία που μπορεί να υπάρχουν στο νερό.